Min arbeidsplass!

På tirsdager sitter jeg her.

Klokka 08 mandag, tirsdag og torsdag tar jeg meg en runde i butikken for å se om det er noe verdt å ta bilder av. Og det jeg tar bilder av legger jeg ut på jobbens Instagram, TikTok og blogg. Også filmer jeg noe til TikTok i tillegg innimellom.

På mandag rydder jeg, priser klær, setter ut varer, etter hva som trengs. Men etter ti setter jeg meg uansett og priser varer for da har butikken åpnet og jeg ønsker ikke kundekontakt. Blir bare tull ut av det uansett.

På tirsdager skriver jeg på jobbens blogg. Innimellom forskjellige tema, noen ganger bare legger jeg ut bilder, kommer an på inspirasjon og om det er noe spesielt eller ikke som det er å komme med.

På torsdager er det ikke like artig å jobbe. Da må vi rydde etter kundene fra onsdag som var langåpent. Da ser det ikke ut noen steder! Det viser bare at det er noen som ikke er smarte nok og ikke eier respekt nok til å handle. Sorry meg, men man skulle slippe å rydde etter andre spesielt nå i en pandemi, slippe å ta på det samme som andre tvilsomme folk har tatt på.

Onsdag og fredag er heldigvis fridager! Tre dager i jobb holder lenge for meg!

#jobb #jobbdag #jobben #arbeid #arbeidsdag #arbeidsoppgaver #arbeidsuke #arbeide #arbeidsplass #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer