Min 17. Mai 2020

Klokka 13.00 kom vi inn døra etter en bytur. Vi startet det hele med en is. Vi var innom Vår frelsers gravlund hvor det var både mannskor og damekor, kransenedleggelse og koselig stemning. Vi gikk rundt som vi pleier, så de som hadde fått krans, tok bilder og koste oss.

Etter det gikk vi innom Krist kirkegård som endelig var åpent.

Vi tok oss en is til mens vi så et lite klipp fra NRK på Facebook om en jødisk jente som ble tatt og sent til Aushwitz som 11 åring og drept der. På Møllergata skole var det minneskilt med navn på de som gikk på skolen der og ble tatt under krigen. De hadde også stolpesteine utenfor det jødiske museet som vi gikk til etterpå. Trist historie!

Så turen ble vellykket og vi var fornøyde til vi satte på TV og fant ut at kongen kom på slottet likevel. Og jeg som trodde det var stengt rundt der. Også kjørte de rundt i byen etterpå. Da irriterte det at vi dro tidlig hjem. Men men.

Men dagen er fortsatt ung, jeg skal snart i dusjen og finne frem PC etterhvert og spise pølser og potetmos til middag. I morgen er det jobb igjen og denne uka blir bare to dagers uke pga helligdag på torsdag. Gøy!

Kos dere videre!

#17mai2020 #17mai #nasjonaldagen2020 #nasjonaldagen #nasjonaldag #vårfrelsersgravlund #kristkirkegård #oslo #oslotur #oslolife

Liker

Kommentarer