Merkelig mote

I høst har jeg begynt å abonnere på bladet KK. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble litt interessert og nysgjerrig, begynte å kjøpe hver måned og fant ut, hvorfor ikke abonnere?

Høstens mote er etter min smak merkelig, spesielt det med vest over kjolen. Jeg kan se at det kan være fint, hvis fargene matcher og det ikke ser klumpete ut. Men det er mye annet som også kan være fint hvis man bare leter og er interessert.

Også skal alt være så dyrt! Godt over 1000-lappen for et enkelt plagg! For meg er det sykt. Men der spiller vel merker inn og merker er visst veldig viktig i motebildet. Nå har jeg aldri hatt råd til sånne merketing, men hadde jeg hatt det, hadde jeg nok satt meg mer inn i det også, for som jeg blogget om her om dagen, jeg kunne fint ha vært en soss hvis anledningen var der.

Men vesten er nok ikke et plagg jeg kommer til å kjøpe. Jeg er mer en cardigan og ullgenser person. Jeg syns det kan være veldig fint med en ullgenser over kjolen isteden for den vesten f.eks. Men jeg kan se det kan gå for det samme da en vest blir en armløs ullgenser. Men alt dette handler kun om personlig smak og behag! F.eks det bildet under av den gule jakka og kjolen, som er fra jobben, er mer min smak.

#mote #motemagasin #kk #personlig #personligblogg #mening #meninger #meningen #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #klær #kvinneklær

  • Klær

Liker

Kommentarer