Matendringen uke 9

Pleier ikke å ta bilder av maten min så bildene blir litt sånn utenom.

Hva jeg spiste: Husker ikke alt jeg har spist denne uka, alt er i en tåke! Men husker wok og kylling og ris. Og spaghetti.

Har jeg gått turene mine: Denne uka ble litt spesiell enn jeg ventet meg så har blitt lite aktivitet dessverre. Men ble en gåtur på lørdag og nådde mine dagsmål da.

Favorittmat denne uka: Wok, kunne spist det hver dag!

Favorittdrikk denne uka: Aqua dor sparkles appelsin og mango, og banan og jordbær smoothie.

Prøvd noe nytt: Nei, men har lastet ned stolpejakt appen nå, vil bli med på det og se om det er litt motivasjon.

Min motivasjon: Vært lite motivert denne uka, men etter at testen kom tilbake negativ fikk jeg lyst til å gå mer turer igjen. Heldigvis fortsatt bare tidlig i mars ennå. Og jeg har lastet ned Stolpejakten app nå også i håp om litt mer motivasjon.

Det negative: Søtsug! Må bli flinkere til å holde det kun til helger!

Det positive: At jeg innser at jeg har en vektnedgang nå, merker det godt på bukser! Litt sprekere i bakker og i trapper. Har gått fra å pese meg sakt opp til å ikke huske at jeg gikk i trappa!

Har jeg unnet meg noe ekstra: Ble litt godis på torsdag som en belønning for covid testen jeg tok.

Tanker: Ting er så forutsigbart nå og jeg liker det ikke! Jeg må vite hva som skal skje og når det skal skje. Jeg klarer bare ikke å leve i uvitenhet og usikkerhet på denne måten! Og ikke få sikre og nøye beskjeder er vanskelig for meg å forholde meg til. Det regjeringen holder på med hjelper veldig lite i forhold til dette for min del. For dårlige beskjeder og mye fram og tilbake. Klarer det ikke.

Har magen begynt å reagere på noe spesielt: Ikke denne uka. Har ikke spist så mye forskjellig denne uka, så nei.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer