Matendringen uke 8

Hva jeg spiste: Er ikke så mye endringer denne uka, mye sunt og godt i den porsjonen jeg skal ha. Tok også en baguette på Subway med kalkun og grønnsaker. Ellers er det som vanlig.

Har jeg gått turene mine: Nei, uka har gått med til jobbing og Diamond painting. Jeg skal få gått mer turer når det blir mer vår. Men det ble en lang gåtur på lørdag på over 10.000 skritt.

Favorittmat denne uka: Wok, helt dilla! Og fiskegrateng! Og baguetten fra Zubway, utrolig god, kun med kalkun og grønnsaker.

Favorittdrikk denne uka: Zeroh saft med peach smak!

Prøvd noe nytt: Oslo Spex app. Kjempeartig!

Min motivasjon: Har lite motivasjon for tiden. Men da er det bare å gjøre det bedre neste uke. Maten har det gått bra med, spiser det jeg skal, og litt jeg kunne droppe, men da dropper jeg det neste dag bare. Lyst til å ta den runden på Bygdøy igjen snart, får prøve å ha det som motivasjon.

Det negative: At motivasjonen til aktivitet suger for tiden. Det går vel seg til igjen til våren.

Det positive: At jeg er mer utholdende, går fortere i trapper og i oppoverbakker. Kan til og med løpe litt i trapper.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Har blitt litt godis, ja. Men uansett lov i helgene! I hverdagen må jeg skjerpe meg litt igjen, men det har ikke blitt for mye heller. Lovlige mengder!

Tanker: Det kommer tider da søtkjeften renner i store dammer, da tar jeg meg litt godis, men ikke i de mengdene jeg gjorde før! Da slukte jeg fort en pose, nå tar jeg noen biter. For å roe ned søtkjeften med litt smak. Men jeg skal jo helst ikke ha det i hverdagene, kun i helgen i små doser. Men det er jo bare å prøve og faile og starte på nytt! Ikke alle uker kan være like perfekte! Noen uker kan det være at jeg har lyst til å ta en lengre tur, en annen uke vil jeg kun ligge på sofaen med Nano, men da må det også være lov! Jeg gjør ikke dette her for andre enn meg selv.

Har magen begynt å reagere på noe spesielt: Har ikke spist noe spesielt denne uken som magen har reagert på.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer