Matendringen uke 7

Hva jeg spiste: Jeg spiser jo vanlig mat, bare i mindre porsjoner. Jeg har denne uka spist Wok, salat, taco, vannbakkels, marsipankake, spaghetti, brød med egg og kaviar og makrell og laks til lunsj på jobb, kylling og ris.

Har jeg gått turene mine: Jeg begynte uka med en oslotur etter jobb på mandag. Nådde mål og filmet til TikTok, møkkavær var det og, men det gikk da greit. Nådde mål på torsdag med en tur på senteret og jeg prøver å få i litt fart når jeg går. Men det kommer an på føre da jeg ikke har rygg til noe sklitakling for tiden. Men bevegelse funker på ryggen. Og på lørdag nådde jeg mål med en bytur og mammutsalg i forskjellige bokhandlere.

Favorittmat denne uka: Taco og wok

Favorittdrikk denne uka: Smoothie

Prøvd noe nytt: Vannbakkels, kjempegodt!

Min motivasjon: Klær som sitter løsere og utholdenhet i oppover bakker og trapper. På YouTube ligger det klipp fra serier fra my 1000lbs life og 1000lbs sisters, og det er mye triste sjebner der ute.. så det gir motivasjon til å bli værende på 1600 kcal dagen.

Det negative: Ikke noe negativt denne uka, det har gått veldig bra.

Det positive: Mye godt å spise, merker forskjell på både det ene og det andre uten å gå så mye i detaljer. Jeg vil gå mer turer så fort det er mer asfalt og trygge omgivelser i forhold til ryggen.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Det ble en marsipankake bit på jobben på tirsdag, kraftig kost, men utrolig godt og en gyldig grunn var at jobben gjorde det så bra i fjor. Og jeg markedsfører via blogg og Instagram så jeg følte jeg fortjente en bit.

Tanker:
-Magen min reagerte på fastelavnsbolle så det ble nok litt for kraftig. Mulig det var kremen. Men da har magen min lært seg å like lettere mat da, heldigvis. Den ble litt rar av koteletter også. Og litt på marsipankaken da det var krem der og. Tenke seg til, jeg kunne jo spise to boller med krem uten problem før med null ubehag i magen. Dette er faktisk litt spennende!

Har magen begynt å reagere på noe spesielt: Koteletter, fastelavnsbolle og kake pga krem. Ellers klarer den ikke store porsjoner mer, den reagerer så fort det blir for mye.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer