Matendringen uke 5

Hva jeg spiste: Spaghetti, taco, egg, sei, koteletter, grønnsaker, poteter, salat, kylling, brød med forskjellig pålegg og gulrøtter.

Har jeg gått turene mine: Jeg sliter med dørstokkmila for tiden. Og jeg tror også det har noe med kulden å gjøre. Mørket. Men jeg prøver! Men jeg fikk gått en lang tur på fradrag som jeg blogget om og på lørdag. På fridagene neste uke skal jeg prøve på en tur til.

Favorittmat denne uka: Har ingen spesiell favoritt denne uka, spiser jo bare god mat så..

Favorittdrikk denne uka: Appelsinjuice uten fruktkjøtt.

Prøvd noe nytt: Nei, det har jeg ikke.

Min motivasjon: StepsAppen! Dæven så mye finesser den har når jeg betalte 33kr for å slippe reklame. Men så verdt det! Sjekk ut den appen! Søk StepsApp på App store, null spons.

Det negative: Onsdag ble en kjip dag, gikk ikke turen jeg planla, spiste lakris til lunsj og etter kveldsmat. La meg med ubehag og var så sint på meg selv!

Det positive: Det jeg skrev et innlegg om på torsdag, hva jeg merker av endringer på kropp og klær.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Noen lakris i ny og ne har det dessverre blitt. Svak for den dritten. Men jeg har heller aldri sagt at jeg skulle slutte med det, men holde det til helgen.

Tanker:
- Jeg har satt opp 5000 skritt som et fast dagsmål, men når jeg har sitte-oppgaver på jobb og drar rett hjem er det et vanskelig mål å nå. Men det er det mest realistiske. Men om jeg hadde klart 5000 skritt hver dag en stund kunne jeg økt det til 7000 skritt en annen gang, og økt det mer jo mer jeg klarer å nå hver dag.

- Onsdag ble en dårlig dag. Hadde tenkt meg en tur ut, ble inne, sov på sofa med Nano og spiste lakris til lunsj. Ble skikkelig sur på meg selv. Men det er bare å fortsette framover og ikke gi seg. Noen dager vil bli dårligere enn andre, og det vet jeg. Jeg vil dette her! Jeg gjør det.

- Det ble to fine og lange turer på fredag og lørdag. Det kan du lese i innleggene under denne. Bildeinnlegg osv kommer.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer

Helseinsta. ,

Ja, forandring er kjekt for helsen. Lykke til.

miniblogg.no/helseinsta
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Absolutt! Takk. 😊

nouw.com/ingridmvsliv