Matendringen uke 4

Det var ikke bare i mitt hodet at buksa satt litt løsere, min mor så det også. Da er det jo en sannhet da, at matendringen ikke bare funker på overspising og mage ubehag, men også litt på vekta. Og det er jo kjempeartig og noe som gir motivasjon.

Hva jeg spiste: Nå som bursdagskaken er spist opp er det tilbake til det vanlige igjen. Jeg har spist salat, laks med ris og grønnsaker, taco, kylling og ris med grønnsaker, wok, omelett med agurk og paprika ved siden av.. Det blir en gulrot til frokost på jobb da jeg er oppe og ute på en halvtime og jeg ikke kan spise på en time pga minipiller jeg går på.

Har jeg gått turene mine: Ikke hver dag, men fikk gått litt på tirsdag da jeg gikk til sentret for å kjøpe vitaminer og minipiller og fredag da jeg skulle fikse meg ny telefon. Men jeg velger også en lengre vei å gå til bussen til jobben. Så det blir en runde. Og på lørdag ble det en fototur i Oslo på 8km og over 10.000 skritt så er fornøyd med det!

Favorittmat denne uka: Laks med ris og grønnsaker, omelett og brød med leverpostei og makrell, kylling og ris med grønnsaker og wok.

Favorittdrikk denne uka: Smoothie til frokost på fridagene.

Prøvd noe nytt: Nå har jeg tatt den StepsApp mer alvorlig, betalt 33kr for alle finesser og tenkte å ta det mer alvorlig med turer og appen framover.

Min motivasjon: At dette faktisk funker! Og jeg har kommet over noen episoder av 1000 lb sisters på YouTube og bare wow! Stakkars jenter! Kan ikke være lett å være så store. Gir fin motivasjon til å fortsette med det jeg gjør videre. Herlig humor på dem da. Hodet mitt er også med på dette!

Det negative: Har fortsatt litt søtsug, frister med smågodt og småkaker. Neste utskeiing blir til morsdag og fastelavn som også er på samme dag som valentinesdagen i år. Bolle med krem blandet med syltetøy, men en bolle om gangen!

Det positive: At det finnes mye sunt som er godt også.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Har jo spist av bursdagskaka mi, men nå er den borte, vi bakte en liten kake og jeg holdt meg noen ganger til er halvt eller et helt, men lite stykke om gangen. Da ble det istedet for noe annet.

Tanker: I år er morsdag, valentinsdagen og fastelavn på en og samme dag! Hva skjer med alle disse dagene egentlig? Tenkte vel ikke så mye over det når jeg ikke fulgte med på kalorier..

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer