Matendringen uke 33

Hva jeg spiste denne uka: Denne uka var det tilbake på jobb og det ble vanlige matpakker og middager igjen.

Har jeg gått turene mine: Ja, det har jeg.

Favorittmat denne uka: Wok, kylling og ris og spaghetti.

Favorittdrikk denne uka: Aqua D’or, Fun Light saft, solo og 7up.

Prøvd noe nytt: Jeg har satt opp skrittelleren litt, fra 5000 skritt til 5500 skritt. 5000 har blitt litt for enkelt, 5500 har jeg litt mer å jobbe mot.

Fått dilla på: Radiobil-godis, troika og solo..

Min motivasjon: De nye bildene av meg, jeg ser så stor forskjell fra i fjor og nå! Dette er ikke lenger kun en matendring for magen og overspising, det har blitt til en vektreise også.

Det negative: Det må være at vekta går opp og ned. Om den kun kunne gå ned hver dag, men jeg skjønner jo at det ikke funker sånn.

Det positive: At vekta løsnet denne uka og jeg kunne si at siden mai har jeg endelig gått ned 9 kilo.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Ble et rundstykke med eggesalat på lørdag på folkemuseet, skolekritt-lakris, litt brus og et par is. I mengden jeg skal ha det i selvfølgelig.

Ukens ønskeliste: Hulahoop og flere sommerkjoler, treningsgreier til å ha hjemme som f.eks en treningssykkel.

Har magen begynt å reagere på noe spesielt denne uken: Nei.

Tanker: At dette har blitt til en vektreise hadde ikke falt meg inn før nå nylig. Jeg skulle bare spise mindre da jeg var lei av å legge meg ned full og en ubehagelig mage pga overspising. Jeg tenkte ikke på at vekta fulgte deretter. Men jeg ser jo nå at selvfølgelig gjør den det. Mindre mat, mindre vekt osv. Men jeg triver bedre med meg selv, syns jeg ser finere ut, beina er smalere, jeg beveger meg mer og bedre. Jeg er ikke så ubehagelig sliten lenger, blir jeg veldig anpusten går det fort over, jeg har blitt litt sprekere og er mer utholden.

Høstens prosjekt: Denne høsten må jeg få gjort tre ting: Synssjekk, som jeg helst skulle gjort for 20 år siden minst, ta siste dosen med vaksine, få bestilt pass på ark og deretter ta en kosetur til Sverige fordi jeg kan og slippe den hersens karanenemøkka, og prøve klær i mindre størrelser. På Zizzi har jeg vært en XL, aldri turt å gå under selvom en L kunne passet bedre innimellom. Og ikke bare på Zizzi, men andre butikker også. Jeg må tørre å prøve noe i nye størrelser, starte rolig og se hvor jeg havner. Nytter ikke når alt jeg har omtrent er og etterhvert blir for stort.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer