Matendringen uke 3

Denne uka har gått veldig bra. Har holdt meg til det jeg skal, men det har vært min bursdagsuke og min bursdag på lørdag, men føler jeg likevel ikke skeiet ut så ille likevel.

Hva jeg spiste: Jeg har spist salat etter oppskrift fra min kusine, men la til noe og trakk fra noe annet, wok med kylling, kylling og ris og grønnsaker. Også hadde jeg gulrotkake anledning min bursdag.

Har jeg gått turene mine: Nei, har vært for møkkaføre til det, men har nådd dagsmålet et par ganger da jeg har beveget meg på jobben.

Favorittmat denne uka: Kylling, brød med leverpostei og agurk, knekkebrød med ost og paprika, og en veldig god salat etter oppskrift fra min kusine.

Favorittdrikk denne uka: Banan og mandarin smoothie, utrolig god!

Prøvd noe nytt: Ikke denne uka.

Min motivasjon: En bukse jeg har brukt en del virket litt løsere i strikken, om det bare er i hodet mitt eller virkelighet er usikkert, men skal på min fjerde uke nå...

Det negative: At turene jeg ønsker å gå uteblir. Det er så kjipt! Men det er ikke beste årstiden for å gå turer for tiden. Hadde jeg gått på ski hadde saken vært en annen.

Det positive: Mindre ubehag, fortere mett, at sunn mat er godt. Også la jeg merke til når jeg spiste et kakestykke at jeg kun orket halve, jeg som fint kunne slukt et par hele stykker før.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Gulrotkake til bursdagen min. Prøvd å bake den mindre for at den ikke skal vare i flere uker, men skal nok unne meg et stykke så lenge det er kake igjen, dumt å la den stå og bli ødelagt også. Men etter det er det slutt på sånt i ukedagene.

Tanker: Dette går egentlig veldig bra, jeg er fornøyd og spiser mye godt for tiden. Har fått ny bok i posten, Bli frisk uten sukker heter den. Tok en test i den boka og jeg har ikke en sukkeravhengighet nå, men kan gå den veien hvis jeg ikke tar tak i det, å prøve oppskrifter i den boka kan bli interessant, kjøpte mest for oppskrifter, men virker interessant som lesestoff også.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer