Matendringen uke 2

Når uka begynner med en drøm om at matendringen går rett vest kan resten av uka bli interessant. Men det gikk bra denne uka også!

Hva jeg spiste: Har spist mye godt denne uka, kylling, grønnsaksuppe, frukt og grønnsaker, taco, fisk, sunne rundstykker

Har jeg gått turene mine: Nei, mine faste vandringer får nok vente vil våren, når kulden og glatta er borte iallfall. Men jeg går til og fra buss, velger en lengre vei. Og jeg gikk til senteret på lørdag og fikk gått dagsmålet mitt den dagen. Og med ny app håper jeg på mer motivasjon.

Favorittmat denne uka: Grønnsaksuppe

Favorittdrikk denne uka: Zeroh saften med Orange og golden berry, også har vi prøvd en smoothie fra en ny bok jeg har kjøpt. Bilder under.

Prøvd noe nytt: Ja, prøvd oss på en jordbær smoothie og rundstykker fra Spis deg sunn og sterk boka til Kristine Webber. Også har jeg funnet meg en app, StepsApp som jeg testet ut og syns var veldig artig. Gir mersmak til bevegelse.

Min motivasjon: Nye bøker med nye oppskrifter, Instagram, YouTube, app, fint vær..

Det negative: Jeg skulle gjerne drukket mer vann på jobb og ellers, men er jeg steder må jeg ha på meg det uttørrende munnbindet og må da ta det av og på og da må jeg bytte det hver gang jeg drikker! Så jeg drikker kun vann til lunsj og hjemme, men ting blir tungvint med sånne hindringer. Blir så tørr i munnen halsen av munnbind, og hoster pga det, ikke populært i disse tider.

Det positive: Jeg klarer å holde meg til porsjonene jeg skal ha og det går helt fint!

Har jeg unnet meg noe ekstra: Jeg har spist litt lakris i helgen. Har fortsatt litt å jobbe med der, det med å velge sunnere varianter av godis, søtsuget har det med å dukke opp dessverre.

Tanker: Håper på en ny og positiv uke med små porsjoner og sunne varianter av god mat.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Du er flink, lykke til videre 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det 😊

nouw.com/ingridmvsliv
BareBentes
BareBentes,
Dette får du helt sikkert til, stå på 😊
nouw.com/barebentes
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det 😊

nouw.com/ingridmvsliv