Matendringen uke 15

Hva jeg spiste: Til lunsj på jobb ble det egg og kaviar på brød og en gulrot hele uka. Ellers har jeg spist knekkebrød med makrell til kvelds. Middagen har vært wok og kylling og ris med grønnsaker og spaghetti.

Har jeg gått turene mine: Ikke denne uka, men ble en stolpejakt på lørdag hvor jeg gikk 14.000 skritt.

Favorittmat denne uka: Wok som alltid. Grønnsaker med kyllingkjøtt. Nam! Og spaghetti.

Favorittdrikk denne uka: Fun light saft og iste.

Prøvd noe nytt: Ikke denne uka.

Min motivasjon: Tannlegen neste uke. Jeg skal prøve å bruke det som en dropp godis framover-greie. Tørr nesten ikke spise noe hardt på flere dager etter en tannlege time da pussingen er så ubehagelig at jeg ikke vil ha noe i munnen etterpå. Men er jeg flink skal min mor og jeg på stolpejakt på onsdag som en premie! Vet jeg høres ut som et barn her, men jeg har så tannlege skrekk at jeg må ha noe gøy å se fram til når jeg sitter i stolen.

Det negative: At jeg ikke gikk morgenturer. Men jeg liker ikke å gå ut døra når jeg er alene hjemme, har med min angst og tvangstanker å gjøre. Var ikke alene denne uka, men klarer å dra det som skjer framover tilbake til den dagen jeg er på.

Det positive: Stolpejakt er en glede og motivasjon for meg. Være ute i fint vær og bevege seg i forskjellige terreng. Mangler bare sko.

Har jeg unnet meg noe ekstra: Har blitt litt godis ja. Hater søtsug!

Tanker: Tror ikke jeg har gått ned på en stund selvom jeg håper jeg gjør det. Men det er vel noe jeg ikke merker sånn hele tiden. Men jeg spiser riktig og har fortsatt min nye utholdenhet og gamle klær sitter fortsatt løsere enn de pleide. Men denne matendringen handlet først og fremst om å slutte med overspising og ha ubehag i magen på kvelden, noe jeg ikke har hatt, bare vært litt kvalm pga en kopp kakao. Som skrevet over skal jeg bruke tannlegetimen til å bli enda flinkere.

Har magen begynt å reagere på noe spesielt: Magen pleier å reagere på toast. Men årsaken er nok åssen brødet blir i toastjernet. Jeg liker det litt ekstra svidd! På skiva har jeg bare ost, krydder og ketchup.

#mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagskos #hverdagslykke #ukensmat #1600kcal

Liker

Kommentarer

BaLaBu,
Flott innlegg 😊
nouw.com/balabu
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
elisabetheikeland101
elisabetheikeland101,

Flott og fin blogg 💕💕Stå på du klarer det nok 💕💕

nouw.com/elisabetheikeland101
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,