Lørdagsopplevelser 10.10.20

Dette innlegget ble forsinket lagt ut.

På lørdag var min mor og jeg på Nasjonalbiblioteket i Oslo for å se to utstillinger. Den ene var en utstilling om nye og gamle manuskripter, plakater og gamle TV-klipp, gamle bøker, osv, fra 1100-tallet fram til i dag. Her så vi bl.a et brev Roald Amundsen skrev til Kong Haakon og et manuskript av stykket Et dukkehjem av Ibsen. Utrolig interessant å se noe sånt! Det ga mersmak til en ny tur.

Les mer her

Den andre utstillingen vi så var om Jens Bjørneboe som har sin 100 års jubileum i år. Interessant å få med seg, selvom den andre var litt mer interessant for min del.

Les mer her

Etter det var vi innom Ark bokhandel hvor jeg kjøpte en annerledes diamond painting som jeg gleder meg til å prøve. På Outland kjøpte jeg mer lego som jeg bygde fortere enn pengene ble trekt på kontoen, Hehe. Også var vi innom en turist butikk som hadde opphørssalg.

Så dro vi hjemover igjen. Det var regntungt så det var liksom ikke noe vits til mer, det får vi ta igjen etterhvert som det blir bedre vær. På søndag ble det en rolig dag.

#lørdag #lørdagshygge #helg #helgen #helgekos #helgetur #helgplaner #oslo #oslove #oslotur #oslolife #nasjonalbiblioteket #kultur #utstilling

Liker

Kommentarer