Litt sosial trening

I dag har jeg fått litt sosial trening vil jeg si. Satt midt i butikken alene og priset julevarer, og da blir det jo noen spørsmål og kommentarer. Folk er jo hyggelige da, spør om priser og sånne ting. Noen vet jo hva slags bedrift det er og tar hensyn til det. Er det ikke noe jeg får gjort noe med av varer og priser sender jeg de videre til de som kan.

Det å dra på jobb, ta buss osv er i seg selv en god trening. Og på bussholdeplassen kom jeg i en snakk med en dame som lurte på noe om bussene, og da er det jo lett å få i gang en samtale. Også merker jeg jo lett hvem som er lett å snakke med for min del. Det finnes faktisk noen!

Dette tenker du kanskje er en selvfølge å gjøre, prate med folk osv. Men jeg har sosial angst, angst, og selektiv mutisme, og da er ikke noe av dette her lett! På jobben liker jeg best å gjemme meg når jeg jobber, enten på et rom alene, eller sammen med noen som eventuelt kan ta seg av kunder. Jeg trives på jobb!

Jeg må absolutt trene mer på å være sosial, prate osv. Noen ganger går det bra, andre ganger ikke, sånn er det bare! I dag gikk det helt greit, selvom jeg merket det ble litt mye på slutten, men da var det ikke lenge til jeg skulle hjem.

Torsdag blir en ny dag, får se hva den bringer.

#jobb #jobbdag #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #angst #sosialangst #selektivmutisme #sosialt

  • Angst

Liker

Kommentarer