Litt planlegging på gang

Hei og god påske! Jeg tok meg visst litt fri fra bloggen denne uka, men innlegg fra påsken kommer! Tenk, bare i dag og i morgen igjen av ferien?! Dette har gått alt for fort! Og da går det fort framover til det jeg driver å planlegger også!

Som du ser på bildene har jeg laget uke 18 i min bulletjournal ferdig allerede. Det er fordi at den uka, fra onsdag til fredag skal jeg med jobben min på båttur og jeg liker å planlegge tidlig. Vi skal på Color Fantasy til Kiel. Og da må en pakkeliste til, eventuelt en liste over hva en skal se på i Taxfree. Nå drikker ikke jeg eller røyker/snuser så det blir vel mest sukkerkvote på meg da, Hehe. Men nå vet ikke jeg hva som finnes i de Taxfree butikkene da jeg ikke har vært på tur med sånn stor båt siden jeg gikk på barneskolen og muttern hadde vunnet tur med båt til København. Husker vi satt på Tivoli og sendte postkort til klassen, som ikke kom fram til jeg var tilbake og måtte høre på selv hva det sto på kortet.

Så ja, jeg er egentlig ganske nervøs for å bli sjøsyk på turen. For det blir jeg uansett. Det spiller ingen rolle om det er fint vær uten bølger, jeg blir kvalm UANSETT!! Jeg blir sjøsyk bare jeg står på den bryggen til båten over til Bygdøy... Så sjøsyke tabletter må jeg ha med meg, eventuelt spyposer i søppelsekk form. Dette blir fælt føler jeg. Men den tid den sorg, nå skal jeg kose meg det jeg har igjen av påskeferien så får jeg ta sjøsyken senere.

Ha en fortsatt fin ferie!

#bulletjournal #bulletjournaladdict #bulletjournalen #planlegging #planlegger #pakkeliste #planlegge #kiel #båt

Liker

Kommentarer

okergul
okergul,
Så moro å begynne å planlegge allerede nå! Bullet journal er herlig å holde på med 💛
nouw.com/okergul
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Ja, syns det er gøy! 👍🏻
nouw.com/ingridmvsliv