Litt innkjøp på en lørdag

Skrevet i går, lørdag 29.12.20

I dag var vi tidlig på senteret for å gjøre helt ferdig gaveshopping og annen shopping. Vi fant endelig noe til Nano! Håper han blir fornøyd, men jeg kunne tenke meg å gi han det allerede nå. Han får en seng og en klappe-hanske.

Ellers fant jeg meg dette:

En bulletjournal med lukkeklaff med knapp. Utrolig fin! Den har små og tette prikker inni, som en bujo skal. En typisk ting jeg fint kunne sett på, gått ifra, grublet på, gått tilbake for å kjøpe og da gå glipp av. Så jeg tok med for sikkerhets skyld. Hehe!

Klyper i tre. Jeg tok med disse som backup da jeg også hadde bestilt noen på Panduro Hobby, de litt mindre og i sølv. Jeg har et prosjekt oppi hodet jeg skal starte med etter jul. Jeg kunne sikkert starte før, men jeg må ta ned juletreet på rommet for det og finne et annet tre først. Jeg vet ikke engang om det går an å fullføre! Mine prosjekter er sånn innimellom..

Instax film til mitt Instax kamera og Instax printer. Også til det prosjektet. Da kan du mulig tenke ut hva jeg skal prøve, men hvis ikke så kan du gruble til romjul/nyttår.

Vi tok oss også en frappe på Starbucks før vi gjorde siste handling før vi dro hjem. Var nok flere enn oss som tenkte på å være tidlig ute, og alle skulle dit vi skulle, men vi gjorde det trygt for oss selv og var hjemme i tolvtiden.

#shopping #shoppingtur #shoppingsenter #shoppingdag #shoppingrunda #lørdag

Liker

Kommentarer

Elikristin
Elikristin,

Kor har du kjøpt den mappa?

nouw.com/elikristin
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

På søstrene grene og det er en bullet journal. 😊👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv