Litt høstpynt

Jeg har ikke den største plassen å pynte på dessverre. Men dette er sånn det ser ut foreløpig. Det kan hende jeg endrer og bytter underveis. Jeg syns det mangler noe, men er ikke helt sikker på hva. Men jeg er fornøyd.

Det kan se litt trangt og oppsamlet ut, men på hver side av kommoden er det jakker og vesker som henger og det passer ikke inn i motivet. Ønsker meg bedre og større sted til å pynte!

Vaser med ansikt og t-lysholdere er fra Rusta. De har så mye fint nå! Da jeg så den sorte vasen var det noe som sa meg at jeg måtte ha den. Og så fant jeg to t-lysholdere også med ansikt. Utrolig stilig!

De tre gule vasene kom i en pakke på tre til kun 40kr! Den sorte kostet 100kr, og t-lysholdere 20kr pr stk. Så billig og bra!

Bladene på wordboardet er festet med lærertyggis. Det var ikke lett å finne quotes som jeg kunne ta med uten at jeg gikk tom for bokstaver. Syns dette ble utrolig stilig.

Dette er noe jeg kan være kreativ med, tenke ut og fikse på som jeg ønsker. Dette syns jeg er utrolig gøy!

#rusta #rustadiy #høst #høstfarger #høstmodus #høstbilder #høsten #pynt #pynte #pynting #dekor #dekoration #dekorasjon #dekorationer #dekorering #dekorere #dekorera #inneaktiviteter #innredning #innrede #nouwseptemberchallenge

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer