Litt av en start på desember!

Nå har jeg fått ting litt på avstand så jeg kan skrive om det på en normal måte.

1. I går ble min far begravet. Det var kun en liten rolig stund ved graven med fem stk. Jeg skulle egentlig dra, men dro ikke likevel. Men jeg fikk noen bilder og for meg er det helt utenkelig at det kan ligge et menneske inne i den kista. Har kladdet et innlegg om mine tanker rundt det jeg kan legge ut senere.

2. Jeg har havnet i karantene! Da jeg fikk den beskjeden raste alt sammen. Jeg har vært i nærheten av en som nå er lettere syk. Jeg klarte ikke spise eller noe i går, var så kvalm og livredd, og når jeg sov så drømte jeg om at jeg tok testen. Men jeg har ikke trengt det ennå, de skjønte at jeg var livredd for den greia oppi nesa, så jeg kunne bare ta i halsen, men så fikk jeg beskjed om at sannsynligheten på smitte var liten så jeg kunne vente og se an. De snakket med min mor for jeg klarer ikke prate i telefonen, og de skjønte at det var problemer med ting, derfor ble det sånn. Det hjalp å få den beskjeden, da klarte jeg å spise litt, men nå er jeg stressa for alt! Må passe på å ta tempen og føler etter ting hele tiden. Jeg skulle handle etter jobb på torsdag, trenger mine faste vitaminer osv, gledet meg til å bruke mine nye klær, og Folkemuseet har åpnet uteområdet sitt så vi skulle en tur, nå må jeg være hjemme til søndag kl. 15.30 eller noe. Jeg har jo lov til å gå ut, handle osv, men ikke ta kollektivt så da blir det kjedelig. Jeg må vel bare igjennom dette her jeg og. Og hvis det skulle bli en verre situasjon så går bare min mor i isolasjon sammen med meg, vi har ingen annen mulighet. Men krysser fingre og tær på at jeg kan dra på jobb igjen på mandag. Jeg er LIVREDD! Så Nano er god å ha nå.

#desember #desember2020 #begravelse #covid__19 #coronavirus #karantene #livredd #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer