Kjedelige tider

Ja, jeg syns det er kjedelige tider nå!

Idag skal borettslaget bytte til GET og vi sitter nå helt uten nett og TV. Jeg bruker 4G og hører på radio. Koselig nok, men nå er det usikkerhet om TV og nett vil være tilbake som normalt i kveld eller om vi er uten det i flere dager. Min far er i samme situasjon, nå uten TV siden mandag. Dette må gå i orden fortere enn hva som helst.

#get #borettslag #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

Noe annet er det viruset som herjer for fullt nå. For noe jævelskap! Åssen har folk fått til dette her?! Og hvor lenge skal møkka vare? Hva med 17.mai? Hva med sommerferien? Jul? Mye skjer, men litt for sent vil jeg si. Viruset herjer jo i Oslo. Jeg må inn til Oslo snart ellers har jeg ikke månedskort, og uten den kommer jeg ikke med buss og da ingen jobb. Jeg kan ikke ta hjemmekontor jeg som jobber i butikk. Idiotisk opplegg!

Jeg skulle på konsert neste uke, den er jo utsatt nå, og det er jo greit nok. Jeg tar hensyn til det, jeg får brukt billetten senere leste jeg. Og jeg skal på teater premiere neste måned, vil det gå som normalt? Kan jeg eventuelt bruke den billetten senere? Har lest at 2.2mill skal komme til å smittes, skal alle de dø? Vil jeg eller noen av mine nærmeste bli rammet? Slipper vi unna? Kan vi leve som normalt så mye lenger nå? Hvis ikke, hvor lenge til? Jeg er usikker på om jeg er i en risikogruppe, hvorfor tar ikke eventuelle lege kontakt med meg for nærmere sjekk isåfall hvis hun mente jeg kom til å få noe til å havne der? Er ikke det uansvarlig? Mye spørsmål, mye usikkerhet, så liten tid!

#coronavirus #stress #angst #spørsmål #whatnow #hvavilskje #tanker #tankespinn

  • Angst

Liker

Kommentarer