Juletreet som forsvant..

I dag forsvant vårt flotte juletre! Nano begynte å klatre seg oppover og var helt bajas, ikke bare i dag, men flere dager. Da var det på tide å få det ned. Ikke pga at jeg er redd for at han skal ødelegge noe, men jeg er redd han skal skade seg. Han har vært flink de to forrige julene vi har hatt han, men i år tok han litt mer sjanser med det. Mulig det er mer tegn på trivsel for det hadde vært det beste!

Jeg hadde uansett ikke noe forhold til det juletreet som jeg ellers pleier. Nå pyntet jeg nesten ikke, min mor pyntet mest. Og jeg tok ikke så mange bilder av det som jeg pleier heller. Det har vært noe som har manglet. Jeg elsker julen, det er min favoritt høytid og jeg har siden jeg var liten sett på meg som en nissejente. Ønsker meg disse kjolene som finnes i de julekalenderne med røde og blå nisser! Men i år tror jeg at julestemningen uteble. Jeg gjorde som jeg pleide hver jul, så på de vanlige programmene jeg pleier, spist god mat og godis, gjort lite utenom det vanlige.

Men mye i 2020 har jo vært helt uvanlig også. Coronamøkka, min far som døde, ingen Putti Plutti Pott som har vært tradisjon siden jeg var liten og så selveste Per Asplin selv spille onkel Per i Oslo konserthus. Folk er mindre hyggelige mot hverandre, folk tyster og sladrer verre enn før, det er nye regler og restriksjoner, mye usikkert og skummelt. Mulig alt dette gikk ut over humør og julestemning.

Men nå er det over, jula er ute og en ny hverdag starter på mandag, jeg skal endre spisevaner og få gaven jeg har ventende på jobben. Og jeg har bursdag snart, og mye jeg har lyst til å få til i år. La nå 2020 være et tilbakelagt kapittel og la oss gripe 2021 som om den skulle vært det beste som kunne skje oss akkurat nå!

God natt! 😘

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankerinatten

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Her skal jula få bo en uke til tenker jeg, men så er det slutt. Jeg elsker jula og vil gjerne ha den så lenge som mulig 🥰 Jeg hadde store planer å se Nøtteknekkeren i Operaen, men det ble på TV i stedet.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

👍🏻❤️

nouw.com/ingridmvsliv
theresebraathen
theresebraathen,

Her blir nok julen tatt ned i morgen, å starten på neste uke tenker jeg! 😃 Tar litt tid å få den ned her, men sånn er det bare innimellom 😊 Håper det nye året blir bra for deg 😊

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk, det samme! ❤️😊

nouw.com/ingridmvsliv