Jula over allerede?!

Det nekter jeg å tro! Varer den ikke helt til påske da?! Og vi er ikke på nyttårsaften ennå! Så ikke prøv deg, det er fortsatt JUL!!

Ny uke med nye muligheter foran oss. Jeg for min del har fri til den 4. Januar så vidt jeg vet. Greit nok det. Er påsken tidlig eller sen neste år foresten? Blir den som i år? Håper ikke det!

Jeg våknet idag til en bloggplattform umulig å logge inn på. Jeg prøvde flere ganger, slettet og lastet opp appen på nytt, prøvde på PC, kom ikke inn. Eneste måten var å logge inn med min Facebook konto og da fikk jeg lagt ut ukelista for uke 52. Liker å få ut et innlegg tidlig for så å jobbe med innlegg til senere og dagen etter. Føler det ikke blir innlegg hvis ikke jeg gjør det sånn. Og nå er det snart challenge her på plattformen også.

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #tankerijulen

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Vet ikke om jula varer helt til påske, men den varer nå i alle fall til 13 dag jul her hos meg 😉 Ser at enkelte har begynt å pakke bort jula, men ikke denne dama nei 😉

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

De har vel også hatt jula oppe siden i høst... folk har visst glemt helt meningen med advent og ventetid. Nå er det om å gjøre å pynte tidlig og ta ned igjen tidlig. Nei, ikke her! Så lenge katten kan la treet være så st��r treet noen dager til. 👍🏻😄

nouw.com/ingridmvsliv