Jul i vinterland og Putti Plutti Pott 22.12.19

I går var det endelig tid for en teater-tradisjon som min mor og jeg har holdt fast siden jeg var liten, nemlig Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg av Per Asplin i Oslo Spektrum. Det er en så utrolig koselig forestilling med den perfekte stemning, mye bra musikk og utrolig flinke skuespillere. Hvis det er noe jeg tørr innrømme at jeg faktisk blir rørt av så er det denne forestillingen. Seriøst! Sånn, da er det sagt.

Men før vi dro dit var vi innom Jul i vinterland på Spikersuppa, noe vi fort ga opp da det var umulig å være der pga alle folka. Helt grusomt var det, fikk ikke sett på noen ting, folk var i veien hele tiden og var helt desperate. Greit med litt smidighet og spisse albuer der altså! Jeg tok noen bilder og kjøpte churros før vi gikk videre.

Vi tok en tur innom Outland for å se litt før min mor tok en kaffe før vi gikk mot Spektrum. Da hadde vi slått ihjel nok tid så vi sto ikke lenge i kø før vi kom inn, kjøpte program og Lussekatt før vi fant plassene våre og det startet.

Putti Plutti Pott fyller 50 år i år! Det er imponerende at denne historien fortsatt trekker folk. Jeg selv er utrolig glad i denne historien, koser med originalfilmen på NRK nett-TV, boken og musikken omtrent hele året, og høydepunktet hver jul er forestillingen i Spektrum. Når det er ferdig, da er det jul da!

#julivinterland #spikersuppa #oslo #jul #julen2019 #julekos #juleminner #oslospektrum #puttipluttipott #perasplin #juletradisjon #juleforestilling #julehistorier #oslotur #oslolife

Liker

Kommentarer