Jenta i solskinn - En første juledagstur

I går var jeg endelig ute igjen etter nesten en uke igjen. Det var kaldt og sola skinte, endelig!

Først tenkte vi en tur på Vår frelsers gravlund hvor vi hilste på våre faste pluss noen nye. Vi hilste på Ibsen, Bjørnson, Freischer, Ari Behn, Pushwagner, Wildenvey og Reimers. Vi fant også en vi klarte å plassere i en annen familie vi pleier å besøke på en annen gravlund. Gravsafari på sitt beste der altså!

Etterpå skulle vi egentlig dra hjemover igjen, men det ble til en ganske stor avstikker. Vi havnet ved Telthusbakken og Gamle Aker kirke. Utrolig flott sted. Kunne fint bosatt meg på Telthusbakken jeg altså.

Videre gikk vi langs Akerselva nedover mot Grønland. Langs Akerselva er det mye historie, mye interessant å lese og se. En gang må vi ta en tur langs hele elva, fra start til slutt. Det var veldig mye vann i elva, og strømmen var veldig kraftig. Endene kose seg veldig med å la strømmen kjøre dem ned i stor fart før de klarte å komme seg til kanten på en utrolig kul måte. På et område var det så mye vann at det oversvømmet gangveien et godt stykke så vi måtte finne en annen vei.

En utrolig fin tur ble det og når vi satte oss på bussen sluknet vi før bussen rakk å kjøre. Jeg husket ingenting før jeg bråvåknet i Lørenskog og trodde vi var på feil sted. Frisk luft og sånne fine turer tar på kroppen og søvn blir nødvendig etterpå. Da vi kom hjem ble det lunsj og varm drikke til Olsenbanden, en liten lur før jeg så på Borettslaget og tok igjen litt videoer på YouTube. En veldig fin første juledag!

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslohistorie #akerselva #vårfrelsersgravlund #gravlund #gravsafari #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur #bilde #bilderdryss #bildeinnlegg #bilder #førstejuledag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

For en fin tur i det fine været i går. Nå laver snøen ned her i Oslo ❄❄❄

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Det snør her jeg bor også nå, men det blir visst til regn utpå ettermiddagen dessverre..

nouw.com/ingridmvsliv