Jeg vil bare tilbake!

Det å våkne opp her hjemme idag var en nedtur og deprimerende. På søndag dro min mor og jeg til Vimmerby og i går kom vi hjem. Vi har opplevd så mye fint, bilder og sånt kommer etterhvert.

Vi var på Katthult, hvor utescenene til Emil I Lønneberget ble spilt inn. (Folkehøgskolen i Mariannelund hvor innescenene ble innspilt var vi i 2015.) Det var ubehagelig varmt for mennesker og dyr. Men der ble en fin tur. Vi var også innom igjen på hjemveien. Ikke så ille varmt da.

Vi var på Astrid Lindgrens Näs, så utstilling om livet hennes, gikk rundt i den store hagen, og var på omvisning i barndomshjemmet. Kjempekoselig sted!

Vi fant Runkesten, en sten inni smålands skoger fra istiden.

Vi var i Eksjö! Der er det så koselig! Vi var innom Eksjö museum først fordi der regnet, et museum med Eksjös historie, veldig interessant og kjempebra laget til. Vi spiste lunsj på konditori og gikk gatelangs og tok masse bilder.

Vi hadde en kjempefin tur, jeg trives så godt i Vimmerby, har veldig lyst på et feriested der! Syns det alltid er så vanskelig å dra derfra. Men vi skal
tilbake!

#sommerferien2019 #sommerferie2019 #vimmerby #astridlindgren #sverige #småland #eksjö #runkesten #katthult #gibberyd #astridlindgrensnäs

  • Ferier

Liker

Kommentarer

memories_life_dreams
memories_life_dreams,
Høres veldig bra ut! 👍
nouw.com/memories_life_dreams
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Det var det også! 😊👍🏻
nouw.com/ingridmvsliv