Jeg måtte ut!

Nå er høstferieuka mi så godt som over, bare i dag igjen så er det tilbake på jobb. Blandet følelser for det gitt.

Idag måtte jeg ut. Jeg har vært inne siden onsdag. Og meg inne i tre dager i strekk går dårlig. Da starter overtenkingen. Da er alt skummelt. Da vil jeg plutselig ikke ut. Ikke dusje. Ingenting. Humøret mitt skifter veldig. Plutselig veldig fornøyd for så å bli veldig irritert for veldig lite og mer nebbete en alle til sammen i Andeby. Det jeg tenkte jeg skulle gjøre denne uka ble det lite av pga vær og tid. Har for det meste sover på sofaen med Nano. Min mor og bror har vært på tur og jeg har vært hos Nano. Greit det og. Men jeg må også ut.

Så idag ble det en tur til Fram museet. Og det gjorde godt med noe annet enn hjemme og lokale omgivelser. Det var fint med litt historie, andre lukter, et annet sted. Jeg er en person som ikke kan låses inne og hjemme, pandemi eller ikke. Det funker ikke for psyken min. Folks psyke er forskjellige. Man må også tenke på det oppi alt sammen, hva trenger psyken din? Er det fint hjemme, så bra! Må du ut og bort innimellom, bra det også! Sånn er det bare, og kan nok ikke endres på, må nok en elektrosjokk eller lobotomi til for å få skikk på meg!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #høstferie #psykiskhelse #psykisk #psyken #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerpåensøndag #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer