Jeg har en plan!

Det er noe jeg har grublet på i hele dag. Noe jeg har lyst til å gjøre. Men jeg vet ikke om jeg gjennomfører det. Men hvorfor ikke?

Jo, fordi det er et stykke å gå. Det er bratt. Jeg blir sur og fort lei hvis det er bratte bakker. Og jeg er redd for å måtte på do.

Det er en skogstur opp til en dam som heter Åmodtdammen. Jeg har gått turer dit siden jeg var barn. Men nå er det noen år siden sist jeg var der. Og jeg husker det ennå. Min mor og jeg gikk i skogen ved siden av stien, så hoier min mor og jeg skvetter og skriker. Hun hadde sett en orm og jeg skvatt av hennes reaksjon som igjen skremte ormen så den hoppet. På stien gikk det et par som lurte på hva som skjedde. Vi sa vi hadde sett en orm. Det er helt normalt sa han. En hverdagslig sak som Karlsson på taket ville sagt.

Så jeg har satt på en tidlig alarm til i morgen. 05.30 ringer den. Akkurat som på black friday i fjor. Tidlig, ja, jeg vet. Men det er det som er poenget. Jeg vil helst gå alene, ikke møte på så mange folk. Og jeg er veldig spent på om jeg gjennomfører. Jeg vil, men er i tvil. Jeg får tenke fotomotiver, for det er det plenty av der oppe!

Jeg blogger i morgen om hvordan dette gikk.

#planer #plan #ide #idea #norskenouw #tanker #tankerinatten #ytringerogtanker #tankespinneri #ideer #fotosafari #fototur #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

Liker

Kommentarer