Jeg hadde nok vært en soss jeg og!

Jeg er en person som fint kunne levd med luksus og finere ting. Jeg skjønner at folk som har den muligheten liker å vise det fram med flotte biler, klær og merkevarer. Hadde jeg vært der hadde jeg nok vist det selv.

Jeg kunne aldri sovet ute i skogen i en hengekøye, i gapahuk eller i telt. Å gå på do i naturen eller på en utedo er helt uaktuelt! Gi meg heller et hotellrom med vanlig bad og do! Men hotellet trenger ikke være fem stjerner, hotellet i Vimmerby som jeg er så glad i er ikke helt der, men er likevel perfekt for min del. Det er uansett luksus. En hytte uten strøm og bad betyr null besøk eller overnatting fra meg!

Folk er forskjellige. Jeg er glad i naturen, men kunne aldri bodd i den. Et flott hus i landlige strøk eller med naturen i nærheten, men sentralt i Oslo kunne vært fint og det finnes jo, jeg mangler bare midlene til å kunne få det oppfylt. En flott leilighet sentralt i byen hadde også vært ypperlig!

Store drømmer, men langt fra virkeligheten. Drømmen om Bygdøy, Frogner eller Bjørvika lever. Komme meg bort fra det hullet jeg bor i nå er det som trengs!

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankarochfunderingar #ytringer #ytringerogtanker #luksus #luksusliv #hverdagsluksus

Liker

Kommentarer

evelintorgersenvikse
evelintorgersenvikse,

Så fin kåpe og fine bilder 😊

nouw.com/evelintorgersenvikse
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det 😊

nouw.com/ingridmvsliv