Jeg finner meg ikke i det!

Jeg vet det er sært å si det, men jeg finner meg f.... ikke isføre, glatt og hålke. Jeg går bare ikke ut da! Samtidig er det så utrolig mørkt at jeg kan se noe, hvor glatt det er, hvor det er glatt osv. Jeg blir stressa av å ikke vite hva som er og ikke. Og jeg vet ikke åssen det er der jobben er.. verre is og mer glatt? Vil ikke risikere noe!

Jeg klarer aldri holde meg på beina uansett, mens folk går som normalt og ikke faller.. hva skjer med det?!

Min mor sa at asfalten var helt svart og is under og over grusen. Da vet man jo at det er livsfarlig! Og jeg ønsker ikke å risikere skade nå før juleferie. Og i ferien kan jeg helt fint bare sitte inne hvis det fortsetter. Jeg har og vil få ting å pusle med!

Jeg kan gå ut i dyp snø og regnvær, men holkeføre, ikke f....!! Skjer ikke!

Det er så lett for de med bil å kunne si noe, de kan jo kjøre fra a til b, men er det ikke glatt for dem og? Og noen tørr ikke kjøre på sånt føre, da må de jo skjønne at det er ikke noe bedre å gå!

Kan man egentlig si at man ikke finner seg i enkelte føre og værtyper? Det er kanskje ikke noe man kan si noe på? Vel, da er jeg den første! Det får være som det er så tar man det som det passer seg der etter.

Jeg har aldri sagt at jeg er normal!

#vinter #vinterdag #vintertid #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer

ThereseHusseinMEDIUM
ThereseHusseinMEDIUM,

Helt enig der 🙂❤🙂☃️

nouw.com/theresehusseinmedium