Jeg fikk høstferie!

Jeg fikk heldigvis innvilget høstferie! Samme uken som min mor skal ha, og selvfølgelig utenfor skoleferien, det var meningen også. Da er det kanskje roligere noen steder. Vi får se hva vi finner på, men har allerede et par planer.

Jeg begynner å bli mektig lei av at skolefolka skal ta all plass på bussen jeg pleier å ta til jobb, hvorfor kan ikke de ta skolebuss?! Jeg er redd for å ikke komme av der jeg skal og blir litt stressa for at bussen allerede er full før jeg kommer på. Men i går tok jeg en tidligere buss og det funket greit, så jeg tror jeg kommer til å fortsette med det istedet. Men i høstferien til skolene blir jo begge busser mye roligere så får se hva jeg gjør..

Men uansett, poenget var å ha en ukes ferie en vanlig hverdag, sånn at min mor og jeg kan ha det gøy mens andre må jobbe og gå på skole. Da er det vår tur liksom. Syns vi bare jobber og jobber mens andre har fri og fri. Men sånn er det..

Noe å se fram til, ikke lenge til. Da skal jeg klare meg gjennom hverdagen også. Selvom jeg er mektig lei det meste nå, en ukes ferie skal gjøre godt og få jobb på avstand så blir det nok bedre etter ferien. Det er nå 17 dager til så værmeldere har sjans til å spå en uke uten regn og trærne har en sjanse til å kle på seg høstfargene sine.

Jeg har også en uke ekstra til gode, lurer på om jeg skal bruke den til en lengre juleferie? Jeg får se.

#høst #høstmodus #høstfarger #høstferie #høstbilder #høstdag #høstvær #høsten

  • Høst

Liker

Kommentarer