Jeg får ikke influensa vaksine!

Nå har vi kommet til oktober og influensa sesongen er rett rundt hjørnet. Og i den anledning har min mor og jeg sikret oss vaksine. Men ikke i år.

Min mor ringte inn for å høre om vi kunne stikke oppom for et stikk, men nei. I år er det kun de i risikogruppen som får nå. Jeg trodde jeg var i risikogruppen, man leser jo at overvektige er en av de i den gruppen når det kommer til corona, men ikke når det kommer til influensa? Det var de med diabetes, kols osv som skulle få først. Jeg er jo ikke der, men jeg har hatt lungebetennelse og er redd for å bli så syk igjen! Jeg har tatt den vaksinen de tre siste årene nå. De snakket med legen vår og vi må eventuelt vente til desember for å få en vaksine hvis det i det hele tatt er noen igjen. Dette syns jeg rett og slett er uansvarlig og dritskummelt! Det nytter ikke å prøve på Apotek for der var det kun risikogruppen som fikk, derfor ringte vi jo legen for å høre.

Hva hvis jeg får influensa nå da?! Jeg har verken lyst eller tid til og bli noe som helst syk nå! Jeg er også en utrolig hypokonder, sjekker temperatur i hytt og pine i frykt for feber. Men jeg ville heller ikke oppsøkt lege i disse tider, redd for å bli smittet av noe på venterommet eller på legekontoret. Og jeg er livredd for den corona testen! Tar lett et stikk i fingeren eller en blodprøve, med å få pinner oppi i nesa og ned i halsen er så utelukket som det får blitt!

Det må da kunne gå an og få den influensa vaksinen for oss andre også?! Er da ikke bedre om vi får både influensa og corona samtidig heller?!?!?! Og influensa kan utvikle seg videre til en lungebetennelse. Faen, jeg er så stressa for dette her!!!

#influensavaksine #stressa #redd #angst #hypokondriker #hypokonder #tankerogytringer #tanker #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringerogtanker #ytringer #corona

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg forstår at du er frustrert over å ikke kunne få vaksinen, men jeg må allikevel støtte helsevesenet her. Jeg er selv overvektig og kan være utsatt, men er forberedt på å vente til det blir min tur.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jeg har ingen problem med å vente, men er redd for å bli syk, leser jo over alt at store er i faresonen, så å høre at jeg ikke er det er litt rart..

nouw.com/ingridmvsliv