Innlegg om aldri kom ut 1: Jeg har prøvd, men det går ikke!

Hentet fra glemte notater. Skrevet i sommer.

Dette innlegget er ment som et annet syn på sol og sommer, fra en som ikke takler det, som blir syk og ødelagt av noe andre blir glade og får energi fra. For å vise at sol og varme for noen ikke er så bra og dagen kan bli ødelagt.

Hvor er denne energien folk snakker om at de får når det er sol og varmt? Jeg mister energien, jeg.. jeg blir uvel, trøtt og sliten.

Det er sommer, folk forventer sol og over 20+. Men de tenker kun på det og at det skal nytes, ikke at det faktisk finnes folk som ikke takler det så varmt.

Jeg har prøvd og jeg prøver. Hvert år! Men nei. Jeg blir dårlig. Hodepine, mister krefter og ork til noe som helst. Humøret skifter veldig. Kjennes ut som jeg faktisk blir syk, får feber.. sover dårlig de nettene det er over 15+ for varmen gidder ikke gi seg om natta engang..

Det kjennes ut huden krøller seg, smelter bort, ubehag! Klamt. Får ikke puste.

Det hadde vært mye enklere å leve hvis jeg faktisk taklet denne varmen. Men jeg kan ikke noe for det. Jeg får ikke gjort noe med det. Får ikke endret det. For jeg har prøvd! Nano sliter også stakkars, han er rastløs og leter etter kjølige steder. Men han har fått en kjølematte som han prøver å bli kjent med nå. Trenger en selv også!

Her i hus har vi to gulvvifter som går hele døgnet. Godt den ikke tar så mye strøm!

Jeg håper på mye vind, håper det blåser igjennom hele sommeren også, nytter ikke med vindstille.

Nå i disse tider ønsker jeg meg et hus med stor hage med masse skygge. Ville nekte å få sol i min hage, jeg vil ha et basseng og en koselig sittegruppe i min kalde skygge! Må bare bli rik først!

#sommer #sommer2020 #sommertanker
#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker #meninger #sterkemeninger #minemeninger #taklerikke

Liker

Kommentarer