Ikke lyst til å jobbe mer?

Hver gang det er oppstart på jobb etter en ferie har jeg ikke lyst til å jobbe. Da har jeg hadde lange fridager eller uker hvor jeg bare har dagdrevet, funnet på ting, vært steder, opplevd ting, hatt frihet og frie tøyler til alt.

Så kommer jobbdager igjen, hvor jeg også på en måte har frie tøyler når det kommer til ting å finne på til blogg, Instagram og TikTok. Men også andre oppgaver i tillegg. Og etter jobb er det ofte bare å dra hjem og dagen er brukt på en måte.

Jeg kunne fint vært en dagdriver! På en måte hatt feriedager hver dag, reist rundt, oppleve nye og gamle steder, utland og innland. Stått opp hver dag og lurt på hva jeg skal finne på og ikke tenke at jobben venter.

Men så er jobben innerst inne heller ikke så ille. Jeg trives jo mye bedre nå en før! Har artige oppgaver, kan ta bilder og planlegge blogginnlegg og til TikTok. Og jeg har en jobb og skal absolutt ikke klage på det. Og jeg har mine faste fridager. Men samtidig er det ikke alltid det passer å jobbe og måtte tenke på jobben. Jeg er et luksusdyr og den perfekte dagdriver! Det kan ikke legges bort, det bare er innebygd.

Men det er vel ikke så innmari lang tid til mai med helligdager og sommerferie?

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen

Liker

Kommentarer