Ikke lett å stå opp

Jeg ligger nyvåknet i senga og sliter med å stå opp, har slumret i evigheter nå. Men det er så digg nå, første gang på lenge kjenner jeg frisk luft fra vinduet uten at vifta står på. Jeg ligger under et pledd som dekker hele meg istedet for bare rumpa. Jeg rett og slett koser meg nå!

I natt hadde jeg iallefall to forskjellige og rare drømmer, men jeg husker de ikke i detalj nå. I den siste husker jeg bare at jeg sparket til noen baller som lå midt i veien, jeg sparket dem oppover, men de trillet aldri den veien, men den motsatte. De hoppet bortover, under biler og trikker og ble plutselig bare liggende helt stille. Det var helt flatt uten noen bakker.

Nei, jeg får prøve å komme meg opp vel.. har litt å gjøre, og må ta pilla og vitaminene, men om jeg får gjort noe som helst eller bare sløver idag får vi se. Digg med en fridag midt i uka! Og i morgen starter nedtellingen til min sommerferie, da har jeg 7 gulrøtter igjen å spise til sammen!

#godmorgen #godmorgon #godmorgennorge #engodmorgon #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringerogtanker #tankerommorgenen #onsdag #onsdagmorgon #onsdagstanke #onsdagschill #fri #frionsdag

Liker

Kommentarer