Ikke lenge til jeg flytter inn i en ny bulletjournal

Til fredag begynner det! Da kan jeg skape, tegne, klistre og tape. Jeg ser fram til det. Jeg begynner å bli lei den jeg brukte i år, en bujo fra Mina Jacobsen, som har vært veldig fin og ha i år. Den har gitt mye inspirasjon, og jeg har fått lage egne sider også, ting har blitt fylt ut og andre ting ikke. Den jeg skal bruke nå er kjøpt på Outland.

Jeg vet ikke om jeg skal ha forskjellige temaer hver måned, husker fra i 2019 at det var litt stress. Men også artig. Det kan bli det som faller meg inn der og da. Til januar har jeg brukt grønn glitrende washitape og klistremerker fra en bok med Harry Potter tema. Men jeg har også andre klistremerkebøker samlet opp til dette her. Den skal bli fargerik, glitrende og gøyal å bruke!

Oppsettet blir veldig enkelt, med dager og notater for hver uke. Inspirasjon fra en på Instagram. Mye fin inspo der altså! Der og på Pinterest. Håper og tror at dette kan bli veldig gøy!

#bulletjournal #bulletjournaladdict #bulletjournalen #hobby #planlegging #planlegge #planlegger #planleggeruken #planlegges #harrypotter

Liker

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,

Men åh så fin bulletjournal!! Har själv haft en ca två år och kan inte få nog! Så mycket pyssel, och så fint att kolla tillbaka på 😊 <3 Kram fina du!

nouw.com/shareegroovin
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,