Hvorfor liker jeg å blogge?

Vel, det har jeg også grublet på. Det begynte vel i 2008 tror jeg. Jeg hadde lest noen blogger en stund, de som var toppbloggere på blogg.no på den tiden og jeg fulgte videoene deres. Så startet jeg en blogg selv og jeg syntes det var gøy og inspirerende. Jeg delte min hverdag og hva jeg gjorde. Mine hobbyer ble raskt rakket ned på, min nabo begynte å skrive dritt til meg, samtidig som en kollega av min mor begynte å slenge drit. Altså, jeg liker drama, bare det ikke når jeg blir blandet inn!

Før bloggen hadde jeg en Piczo hjemmeside, og mens jeg hadde bloggen hadde jeg en 123-hjemmeside jeg betalte for å ha, den sa jeg opp etter et par år da jeg ikke var særlig aktiv. Og jeg fikset meg en blogspot side. Så jeg har hatt noen sider oppigjennom årene. Jeg blogget også på de hjemmesidene. Men så begynte jeg å følge en blogger her på Nouw. Det varte en stund før jeg bestemte meg for å starte en ny en selv her. Og jeg angrer ikke!

Jeg liker denne siden bedre enn noen av de andre jeg har hatt, folk er litt mer aktive, mye interessant å lese, det er challenge en kan delta på innimellom, man kan styre på og blogge om og som man vil. Og jeg har ikke fått noen negative kommentarer, folk er hyggelige og lite ekle. Foreløpig iallfall. Neida, jeg forventer ikke at folk skal bli det heller. Skulle det bli noe er det bare å blokkere og ikke bruke tid på det.

Nå var spørsmålet hvorfor jeg liker å blogge. Og det er fordi jeg liker å dele! Dele ting om meg selv, min hverdag, hva jeg opplever, mine bilder, mine tanker og meninger, hva jeg gjør og ikke gjør, min nydelige pusekatt, jobb, hobbyer, livet rett og slett! Og folk leser jo og det er kjempeartig med tilbakemeldinger når jeg får det. Det er alltid litt nervepirrende når jeg ser at noen har kommentert. Vil folk plutselig bli ekle igjen? Nei, ikke ennå heldigvis, og det setter jeg stor pris på! Er det noe jeg deler som ikke faller i interesse hos andre er det bedre å ikke lese, hoppe over og ikke bruke tid på det tenker jeg! Livet er for kort til å skrive dritt og krangle med ukjente folk på en blogg. Konstruktiv kritikk er noe helt annet igjen, men man merker jo fort hva som er det og ikke.

Dette ble visst et langt innlegg og jeg vet ikke om jeg svarte på spørsmålet, men jeg liker iallfall å blogge her!

#bloggplatform #blogg #nouw #hobby #hobbyblogger #hobbybloggare #hobbyer

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer