Hva med voksne?

Det er mye snakk om barn og unges psyke oppi denne pandemien. Det skal åpnes for dem og da må vi voksne vente mye lenger med vår aktivitet. Men hva med oss voksne? Er ikke vår psyke like viktig? Er ikke vår aktivitet viktig? Denne prioriteringen er helt på trynet!!

For de unge er det viktig å leve så normalt som mulig, at de skal skjermes osv. Det syns jeg bare er urettferdig! Jeg kan kun snakke for meg selv når jeg sier at jeg også opplever alt dette veldig hardt. Jeg har også et liv jeg gjerne vil ha tilbake.

Jeg pleide ofte å dra på teater, museer, byturer, Sverigeturer, andre turer... men jeg skal holde meg rolig hjemme og inne mens de unge skal få reke og smitte rundt?! Det syns jeg ikke er riktig!

Hvor er det mest smitte nå? Jo, i skoler og barnehager. Og hvem skal de åpnes mer for? Jo, de smittesvina der! Nei, det er uaktuelt! Da kommer jeg iallfall til å fortsette å dra til Oslo så mye jeg vil med GOD samvittighet. Krysse kommunegrenser med GOD samvittighet.

Hvis dette kommer fram som barnslig så er ikke det poenget! Poenget mitt er at voksnes psyke er like viktig som ungdommens. Jeg nekter å gå med på noe annet og det er like før jeg boikotter denne pandemien og gir faen i alt for jeg kan ikke leve sånn som dette her jeg heller, dette er virkelig ikke noe for meg, og det har jeg sagt før også! Psyken min er ikke god fra starten av og dette her hjelper iallfall ikke.

Og vaksinepass? Så de som kanskje ikke kan ta vaksine av forskjellige grunner kanskje ikke får av en eller annen grunn skal ikke få leve fritt lenger? De får en mindre verdi for samfunnet, får ikke lov til å delta på arrangementer, dra på kino, teater eller museer fordi de ikke er vaksinerte?! Hva er det for noe jævla tull?!!!? Det kommer jeg virkelig til å boikotte, ikke ta hensyn til eller noe sånt! Nå er det så mye att og fram og usikkerheter med denne vaksineringen at jeg er i sterk tvil om hva jeg vil og kommer til å gjøre. Og blir det ingen vaksine så nekter jeg å leve i skjul for noe og noen som helst! Det skjer bare ikke! Og hvis jeg tar vaksinen for å kunne reise, men så reagerer jeg på den og blir syk eller noe, da er det uansett bare bortkastet og kan ikke reise pga at jeg ble syk av den vaksinen som skulle gjøre meg reiseklar! Bare tull, uaktuelt!

Nei, jeg melder meg ut av alt dette her, gjør som jeg vil og pleier, gjør ting på min måte! Det er ikke alt dette jeg tenkte med livet mitt!

#coronavirus #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg

Liker

Kommentarer

lenes
lenes,

Jeg er veldig enig i en ting i dette innlegget, og det er at den psykiske helsen hos voksne er like viktig som den psykiske helsen hos barn. Man skal ikke sette noen foran andre, men det jeg ikke er enig i, og som jeg faktisk blir litt provosert over er dette med å krysse kommunegrenser. Ja, det er kjipt, ja det er urettferdig at vi voksne får begrensninger når man ser at smitten herjer hos de yngre, men å drite i restriksjoner fordi man ønsker å leve så normalt som man gjorde før pandemien syns jeg faktisk er ufattelig egoistisk. Hvis vi skal få kontroll på denne pandemien så må man forholde seg til det som kommer fra regjeringen. Jeg syns det er utrolig kjedelig å ikke kunne leve normalt selv, men jeg ønsker ikke å være med på å spre smitte. Det er faktisk ikke gøy å ikke kunne se sin egen familie fordi dem bor i en annen kommune, det er ikke veldig gøy å ikke kunne se sine tantebarn som er såpas små at de faktisk ikke forstår hva som skjer. De spør bare om når tante kommer på besøk igjen. Det er heller ikke gøy å ikke kunne besøke familie med ungen man fikk i sommer som familien enda ikke har møtt. Man har restriksjoner for en grunn!!!

nouw.com/lenes
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jeg følger noen restriksjoner, men ikke å holde seg i egen kommune. Det er også fordi at nærmeste senter med butikker, apotek og dyrebutikk, veterinær osv ligger i nabokommunen! Ting må handles inn, dyr behandles, og når det ikke er mulig i egen kommune er man nødt til å krysse noen grenser. På det området der må vi bare være uenige! Jeg kommer til å gjøre det jeg må gjøre virus eller ikke. Og egoisme er ikke nødvendigvis noe negativt.

nouw.com/ingridmvsliv
RagnhildMarie
RagnhildMarie,

Jeg er veldig enig i det du skriver. Merker veldig her jeg bor nå, med alle restriksjoner som har vært og har kommet.

nouw.com/ragnhildmarie
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Konatilmannen
Konatilmannen,

Voksne takkler dette bedre enn små barn uansett . Barn er barn og må få lov til å prøve å beholde hverdagen sin så langt der lar seg gjøre . Jeg reagere på at du kaller barn for «smittesvin». Der er voksne som passer på barn! I barnehager og skoler !

Å følge reglene som er satt å ikke lage sine egne regler unna pandemien sykes jeg er en selvfølge . Vi må alle dra i samme retning .

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Det var dine ord, kan hende sannheten er en helt annen! Jeg tar tilbake hverdagen sammen med de ungene isåfall! Sånn får det bare være så kan dere andre gjøre det dere syns er best. Jeg er ikke en del av de alle og ikke medlem i noen saueflokk. Sorry not sorry.

nouw.com/ingridmvsliv
Konatilmannen
Konatilmannen,

Som du selv sier dine ord dine handlinger . Man står selv ansvarlig for sine handlinger med og uten pandemi.

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,