Hva har jeg i jobbveska? Oppdatert versjon!

Hvorfor jeg går med en liten veske på jobb kan jeg godt fortelle.

Det startet i 2011 da jeg startet på jobben. Jeg fikk utdelt et garderobeskap, men jeg stoler ikke på garderobeskap hvor jeg må legge fra meg private saker. Jeg liker å ha det på meg. Av forskjellige grunner. Så jeg dro rundt på en diger veske en stund før jeg til slutt kom over en mindre og da kunne jeg heller bruke den og ha den på uten at den kom i veien. Den hadde plass til det viktigste som mobil, månedskort og nøkler. Og matpakka. Jakka begynte jeg heller ikke å henge i skap fra starten. Jeg gikk heller noen vintre uten vinterjakke for å slippe å måtte innom garderoben.

En stor årsak til hvorfor det er sånn er pga brann. Under en brannalarm må man bare gå rett ut og ikke hente ting i skapet. Og hvis det skulle bli en ordentlig brann og ting er i skapet kommer jeg meg ikke hjem uten busskort og ikke inn uten nøkler og får ikke sagt fra om situasjonen uten mobil. Lommeboka mi har jeg aldri med på jobb.

Men dette varte ikke så lenge, jeg henger fra meg jakke og matpakke i skap nå, og har gjort det i noen år, jeg vet at alt dette er utrolig sært, men dette er pga min psyke og angst. Det er ikke logisk, men virkelighet.

Så hva har jeg oppi jobbveska? Alt har på en måte sin historie som jeg kan prøve å forklare underveis. Dette er et oppdatert innlegg. Bilder ser du under.

Mobil: Alle går jo rundt med sin mobil hele tiden. Men jeg driver jo jobbens instagram konto så jeg bruker den til å ta bilder og jeg skal legge ut tre bilder hver dag når jeg er på jobb. Man skal helst ikke bruke mobil i arbeidstiden, men jeg har jo en grunn nå. Eller så bruker jeg den for å sjekke priser på varer. Ellers så prater jeg med min mor og avtaler om vi skal noe etter jobb eller bare handle og hjem.

Mobilpose: Hvis det er kaldt så går det utover batteriet på mobilen. Derfor legger jeg den nedi der og den holder varmen.

Pusseklut: Til å pusse skjermen på mobilen. Det trengs innimellom.

Nøkler: Kommer meg ikke inn hjemme uten nøkler!

Månedskort: Må jo ta buss til og fra jobb, lurt å betale for seg for bøter har jeg ikke råd til. Vanskelig å få validert, men det gir meg en grunn til å dra til Oslo.

Antibac: Nå er det viktig med å være ren på hendene og kan du ikke vaske kan du bruke antibac. Jobben har det stående, men jeg liker å ha egen i tillegg.

Småpenger: Hvis jeg skal være med steder og jeg må på do og doen tar småpenger for å kunne bruke den. En hendelse var når vi var på et senter på Jessheim for å hente eller levere varer, jeg måtte på do og den var kun åpen ved småpenger. Måtte få lånt på biblioteket. Men etter det har jeg alltid hatt småpenger.

Carmex: Leppene blir så tørre av all den munnbind bruken, og denne gjør at leppene kribler i tillegg og det syns jeg er spennende greier.

Paracet: Ved plutselig smerter som i hodet kan det komme til gode.

Ellers har jeg egen pose til matpakke og munnbind.

Hemmeligheten er nå avslørt og det er ikke mye skummelt nedi veska. Bare nødvendigheter.

  • Hverdag

Liker

Kommentarer