Hva fikk jeg gjort i påsken?

Før ferien lagde jeg et innlegg om hva jeg hadde lyst til å gjøre i påskeferien. Les innlegget her

Dette er hva jeg gjorde:

Sett Olsenbanden filmer. Har blitt en tradisjon med disse filmene til jul og påske og jeg går aldri lei. Kunne fint sett det hver dag. Min drøm er å besøke det museet i Danmark som har ting fra de danske filmene som også har vært i de norske filmene pga samarbeid de hadde om filmene. Hadde vært artig om det ble et norsk museum av dette også, men det kar visst vente på seg.

Turer til Oslo hvor jeg har gått turer og vært på stolpejakt. Kombinert tre ting i en der altså! Blitt mye gåing. På slutten har vi unnet oss en is før vi har dratt hjemover.

Stolpejakt. Vi har besøkt 44 stolper til sammen, fullført to kart og startet på to nye. Dette skal fortsettes med i helger og på fridager. Nærmeste er Oslo da Rælingen og Lillestrøm fortsatt ikke har fått ut stolper.

Sett Harry Potter filmer. Lenge siden sist så var koselig å se de filmene igjen. Jeg har vært fan i mange år og venter fortsatt på at uglen min skal gi meg det brevet om at jeg kan starte på Hogwarts! En snill heks hadde jeg nok ikke vært, hehe..

Startet med å se Hotel Cæsar fra starten på Tv2 Sumo. Nå er det lenge siden jeg har sett noe av dette her, kun oppstykket på YouTube. Men nå har jeg startet på første sesong på Sumo og har planer om å få sett alt. En episode varer bare i 25 minutter så det blir mange episoder i løpet av en kveld.

Tatt masse bilder. På stolpejakt så har vi også vært på mange fine steder som har vært steder verdt å ta bilde av. Og jeg har filmet litt til TikTok også. Følg meg her.

Pyntet til påske. Jeg hadde ikke så myr påskepynt som jeg trodde, men litt pyntet ble det.

Spist godis. Det har blitt litt godis i påsken, fikk bl.a et påskeegg med mye digg fra jobben. Har også unnet meg et par is.

Det ble lite fargelegging og Diamond painting da det som er nevnt over tok over dagene. Men det gjør ingen verdens ting, det betyr bare at jeg har vært mye ute, opplevet ting, fått beveget meg og fått luft og sol på kroppen.

#påske #påskeferie #påsken2021 #påsken #påskefri #påskeaften

Liker

Kommentarer