Hotellgleden blir jo ødelagt! (En upopulær mening!)

Det er utrolig vondt å se det bildet nå. Det er fra mitt yndlingshotell på min yndlingsplass i mitt yndlingsland. Vi skulle dit på vår femte tur, men det klarte denne pandemien å ødelegge, og jeg vet ikke om jeg kommer dit igjen. Når en blir så glad i et sted er det vondt å ikke bare kunne dra når jeg vil uten å havne fengsel. Hotell og feriereiser skal være glede, ikke skam og noe å bli mobbet for!

Jeg har nok mange upopulære meninger om denne pandemien. Og hva folk måtte mene om mine meninger får de holde for seg selv, jeg bryr meg lite om hva folk måtte si. Det endrer ingenting. Folk mener og gjør forskjellig og det er ikke forbudt! Folk deler sine på egne blogger og på YouTube har jeg sett så jeg er ikke alene om å ha dem. Her er nok en upopulær mening fra meg.

Jeg syns ikke noe om dette med karantenehotell. For meg er det å bo på hotell noe koselig, noe stort en kan oppleve på ferie. Våkne opp til deilig hotellfrokost før en drar ut på eventyr. Men det tullet som skjer nå vil ødelegge for idyllen senere.

Nå har det å bo på hotell blitt et slags fengsel og tvang og det må en også betale for selv! Ja, en betaler for å bo på hotell til vanlig også, men da er det frivillig å bo på hotellet i et viss antall dager en selv har råd til.

Hvis jeg skulle reist på ferie nå så ville jeg dratt rett hjem etterpå. Hjem til egen seng og få vaska klær etter ferien. Det å bo ufrivillig på et smittehotell skjer ikke! Så jeg kommer ikke til å reise til utlandet så lenge dette tullet holder på. Da foretrekker jeg og se mer av Norge og eventuelt dra på stolpejakt i nye områder jeg drar på isteden. Og jeg SKAL tilbake til Sverige og mitt sommerparadis. Være mer hjemme og reise mindre er bare en teit og ubetydelig mening.

Pandemier og alt dette rundt er virkelig ikke noe for meg og ikke et liv å leve i lengden. Nå vil vi jo aldri bli kvitt denne møkka så det beste er å få åpnet opp samfunnet og lære oss å leve med det som vi må med andre virus og sykdommer. Det vil komme og gå i sesongen og da nytter ikke alt dette styret her for ingenting.

#tankerogytringer #tanker #tankerogmeninger #tankertildeg #meninger #sterkemeninger #minemeninger #egnemeninger #upopulærholdning #upopulærmening #upopulæremeninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Dine tanker og meninger er dine egne som du har full rett til å ytre, selv om andre (inkl meg selv) ikke alltid er enig med deg 😉 Selv har jeg innsett at det ikke er noen ide å tenke negativt angående Pandemien, det gjør det bare verre. Ja det er mye vi ikke kan gjøre lenger, og kanskje vi aldri kan det. Da må vi finne på andre ting som kan skape gleder i hverdagen, og at det finnes andre måter å leve på som faktisk ikke er så ille.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Hva var det du tenkte vi aldri kunne gjøre igjen da? Må kunne gå an å få tilbake hverdagen, dette er noe vi må lære oss å leve med, da blir det dumt og ikke kunne gjøre vanlige og hverdagslige ting. Det er bare negativt med alt dette her, da blir det negative tanker også. Jeg prøver iallfall å gjøre mye av det jeg har pleid å gjøre før dette her, og når det åpner mer blir det å oppleve det som kan oppleves. Mine meninger har jeg aldri forventet at noen skal være enig i, jeg har skrevet før også at jeg har sære og spesielle syn på ting. Aldri vært helt A4 og en av flertall på noe som helst. 😄

nouw.com/ingridmvsliv