Hører jula til!

IVel, dette hører vel flere dager til, påsken også og gjerne 17.mai. Og ellers i året!

Nemlig OLSENBANDEN! Fy flate som jeg gleder meg!

Er det noe jeg aldri går lei av og savner store deler av året så er det disse filmene. Det er kjempeartig å se åssen Oslo så ut på de tidene, mye er ikke til å kjenne igjen.

Noen filmer er litt mer favoritt enn andre, bl.a Olsenbanden på sporet og Olsenbanden for full musikk. Den siste så jeg jo på kino under jubileumsframvisningen eller hva det var, der var da også regissør Knut Bowim som mottok pris og flere av skuespillerenes familier. Utrolig stort å oppleve. Det var en konkurranse som jeg vant.

Jeg har vært på Kampen i Oslo og sett de kjente husene, vært der på avduking av blått skilt og tatt bilde med de som spilte Basse og Ulla.

Jeg har vært på gravsafari og funnet flere av skuespillernes graver. Noen er umulige og noen må jeg også ut av Oslo for å finne.

Et lite tips er å høre på podcasten Fanbanden! Der får du en gjennomgang på alle filmene og mye annet interessant! Tror jeg skal høre igjennom det på nytt selv.

Har du skaffet deg boka om Olsenbanden? Det burde du, perfekt film-leksikon!

Nei, dette er og blir en favoritt film-serie! Går aldri lei! Kunne gått på TV hver dag for min del! Sorry hvis jeg virker litt overivrig i dette innlegget, men det er bare sånn jeg er om ting jeg virkelig liker!

Olsenbanden på TV, fargelegging og litt godis og juleferien er realitet!

Masse bilder under!

#olsenbanden #olsenbanden50 #olsenbanden50år #oslo #oslove #oslohistorie #film #filmtips #filmer #filmtipset #filmmys

Liker

Kommentarer