Hjemmelaget julepynt

Jeg har lenge hatt lyst til å lage noe eget julepynt av noen julekuler jeg har. Idag har jeg brukt kreativiteten og jeg syns det ble veldig kult.

Jeg fant en smykkeholder på TGR, kjøpte lim og fant bånd i juleesken jeg har her hjemme. Limet burde jeg ha lest mer nøye da det ikke funket på glass og metall. Første fail.

Først fant jeg kuler jeg ville bruke. De er litt ekstra stilige, gjennomsiktig, fine, klare farger og kjøpt på Rusta.

Da limet ikke funket fant jeg på noe annet. Jeg fant bomull til å legge i skåla som snø, fant små kuler og la nedi med en falsk diamant som jeg syntes passet inn.

Jeg tok vekk alt igjen og snurret rundt bånd på smykkeholderen for litt ekstra pynt. La tilbake de små kulene og hang de litt større oppe.

Fail nr. 2 blir det kaoset av bånd på toppen som ble til da jeg knyttet det fast. Jeg prøvde å skjule med en sløyfe med to kuler, men ser fortsatt litt kaotisk ut. Men det får bare være. Jeg er fornøyd med resultatet.

Dette var ikke ment som en perfekt Pinterest-DIY, for uansett hvor kreativ og bestemt jeg er, er det alltid noe som ikke går som planlagt, som nå da jeg kjøpte feil lim og båndet ble klønete festet. Men hvis jeg er uansett ble fornøyd med sluttresultatet er det det som teller. Men jeg er villig til å lære for jeg syns dette er gøy! Jeg liker å lage pynt, kort, bilder osv... bare jeg får jobbe på min måte!

#diy #julepynt #hjemmelaget #hjemmelagetjulepynt #hjemmelagetpynt #pynt #pynte #pyntetiljul #julepyntet #jul #julen #julen2019 #juleforberedelser #juleverksted #snartjul #julekule #rusta #flyingtiger #tgr

Liker

Kommentarer