Helgen som gikk

Jeg hadde ikke tid til å legge denne ut før etter jobb, og siden jeg bruker appen som bruker masse batteri måtte jeg også lade opp. Over til helgen.

På fredag kveld fikk vi som er GET kunder tv2 kanalene tilbake, iallfall for en stund. Så da ble det Mot i brøstet på morgen lørdag og søndag, kjempeartig! Går aldri lei den serien, betaler til og med Sumo for å kunne se det, ellers har jeg ingen streaming kanaler. Foretrekker vanlig TV. Ellers var lørdagen veldig rolig.

Søndag var jeg oppe veldig tidlig, så på Ullared og Mot i brøstet før vi dro tilbake til biblioteket i Bjørvika. Der ordnet vi oss et lånekort på deling og jeg leide meg tre bøker. Søndag er visst en dag mange stikker innom der, og så var det jo regnvær da så jeg kan jo skjønne det. Vi dro hjem og slappet av resten av dagen. Jeg bestilte meg også tre ting denne dagen. På kvelden klarte jeg uten å skjønne hvordan, å vri en muskel eller noe i nakken sånn at jeg ikke klarer å vri hodet like langt til høyre som til venstre. Dritvondt er det, men håper det går fort over.

Nå ligger en ny uke klar, uten så mange planer, skal ta fatt på gulrot nr seks til lunsj, så er det bare fem dager til sommerferie delt på to uker. Skal bli bra det!

#helg #helgen #helgekos #fri #fritid #oslo #oslove #oslotur #oslolife #deichmanbiblioteketibjørvika #bibliotek #lånebøker #bok #bøker #bjørvika

  • Hverdag

Liker

Kommentarer