Hei, september!

Hei, jeg vet jeg er et par dager for sen, men jeg vet du er her. Og du er veldig velkommen! Jeg ser fram til din friske luft og ikke fullt så sterke sol.

Ute har fuglene begynt å fly i sin vante v-stil mot varmere strøk. Du har begynt å bli for kjølig for dem nå. Lurer på åssen de vet hvem, hva, når og hvor? Hadde vært interessant å kunne sette seg på en fuglerygg og bli med på eventyret. Jeg hører dem utenfor vinduet mitt nå. Lurer på hva de snakker om?

I år vet jeg ikke hva du har å by på. Framtiden er ganske skummel pga av et møkkavirus som terroriserer hele verden for tiden. Vil det gå over? Vil jeg bli smittet og dø? Vil noen andre? Jævelig skummelt er det! Jeg har egentlig lyst til å hoppe av 2020-toget og gå tilbake til i fjor, fortsatt uvitende om alt dette. Jeg trenger ikke dette i livet mitt!

Jeg håper dine vakre farger kommer snart sånn at jeg kan ta mine høst-foto turer, være kreativ og leke med fargerike blader og natur.

Gi meg noe å se fram til, september!

#høst #høstmodus #høsten #nouwseptemberchallenge #september #tanker #tanker #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringer #tankerogytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer