Hærverk, hva er vitsen?!

På bildet ser det nok ikke så ikke ut, dette var på mandag, tirsdag så det verre ut og torsdag var det litt ryddet opp. Dette er skrevet mandag.

Da jeg kom til mitt lokale busstopp for å vente på buss til jobb så jeg at der var det mer ødelagt enn sist. Nå har de tatt ut vinduet og tatt vekk buss tabellen også. Hva slags glede får de som gjør sånt av å ødelegge og få det til å se ut som en svinesti? Åssen ser det ut hjemme hos dem? Eller vent, de er vel for unge til å ha flyttet ut av redet?

Skulle likt å tatt sånne på fersken og sagt litt for å se åssen de reagerer og responderer. Men de tåler nok ikke å høre sannheten om seg selv. Dette skulle vært anmeldt iallfall til barnevernet og de skulle fått ryddet opp etter seg. For det er jo ikke noe fint her nå sånn som det ser ut. Helt unødvendig, barnslig og latterlig oppførsel.

Jeg var ikke noen englebarn jeg heller, men jeg gjorde aldri hærverk og jeg forsøplet aldri da spesielt min far var veldig nøye med at søpla skulle i søppelkassa eller tas med hjem. (Min mor var også nøye på det.) Der er nok grunnen til at alle mine vesker har søppel i seg, fordi jeg ikke finner søppelkasse og legger søpla i veska og glemmer det, gjerne i flere år. Men uansett så syns jeg ikke noe om sånne ting som dette her. Skjønner at ungdommen kjeder seg, men hvorfor orker de dette her?! Må være slitsomt..

Er det ikke mer koselig å ferdes ute hvis det ser rent og pent ut rundt oss?

#hærverk #ødelagt #bussholdeplass #rot #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #irriterende #irritert #irritasjon #irritasjonsmoment

Liker

Kommentarer

Miliscus
Miliscus,

uffa mæ, ikke rart dem ikke har lyst å bruke penger til til sånt i kommunen.

nouw.com/miliscus
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Nei, blir jo ødelagt like etterpå uansett..

nouw.com/ingridmvsliv
Matlykke_me_myself_I
Matlykke_me_myself_I,
Jeg forstår ikke hvorfor de må skrive på veggene samt gjøre hærverk. Enkelte må bare ødelegge for andre🥲
nouw.com/matlykke_me_myself_i
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, typisk det. Men jeg blir ikje overrasket over sånt som dette lenger, bare irritert.

nouw.com/ingridmvsliv
BaLaBu,
Det er ikke bra å drive med hærverk. 😟
nouw.com/balabu
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Nei, er ikke det..

nouw.com/ingridmvsliv
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har aldri skjønt hvorfor noen absolutt skal ødelegge på denne måten, hva er poenget. Man kan jammen lure på hvordan det er hjemme hos dem, sikkert helt strigla 😉

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, de bor nok hos sin mor som ordner huset hjemme.. 😄

nouw.com/ingridmvsliv