Har Nano noen spesielle evner? Eller en hjelper?

Jeg lurer på om han enten har evner eller en hjelper som forteller han ting som han prøver å fortelle videre til oss. Det har nemlig skjedd to ganger at han har prøvd og forklare oss at vi ikke må gjøre det og det. La meg forklare!

Hendelse 1. Dette skjedde i fjor høst. Bandet Vazelina Bilopphøggers skal legge opp og har lagt ut billetter til avskjedskonsert i Oslo spektrum. Selvfølgelig er det interessant så jeg skulle prøve å få tak i billetter. Men når jeg satt klar på siden for å bestille kom Nano og ville ha masse kos, ville opp i fanget og klynget skikkelig. Jeg gikk glipp av billettene.

Senere ble det lagt ut billetter til en ekstrakonsert da Vazelina så interessen for det. Det fikk jeg kjøpt. Konserten var i mars i år, og det ble avlyst da Norge stengte. De har enda ikke hatt konsert.

Jeg skulle hørt på Nano fra starten og ikke kjøpt de billettene for det ser ikke ut som det blir noe konsert med det første. Han prøvde jo å fortelle at det ikke var vits!

Hendelse 2. Dette skjedde på tirsdag. Vi har jo høstferie nå og tenkte en tur til byen. Nano var veldig rastløs, gikk rundt oss og mjauet, ville opp og kose nesten hele tiden. Da vi sto og kledde på oss satte han seg foran døra, mjauet og ville opp og kose igjen. Vi prøvde å distrahere han med å la han sitte i vinduet og vi gikk ut.

Det viste seg at det kunne vi spart oss for. For vi kom ikke langt! Det viste seg nemlig at pga snøen så var det kaos oppi Lia, bussen hadde kjørt seg fast og ingen kom seg opp eller ned. Det skrev jeg om i bloggen også. Istedet gikk vi og handlet oss lunsj og gikk hjem igjen. Kunne godt spart oss hele greia! Og Nano prøvde å forklare oss det!! Og dette skjedde ikke i går! I går kunne han ikke bry seg om vi dro..

To ganger har han prøvd å hindre oss i noe som viste seg å være helt bortkastet. Han må enten ha evner eller ha en hjelper som forteller han litt av hvert. Han er absolutt ingen dum katt og han vet og skjønner mye.

Aldri undervurder en katt!

#kjæledyr #katt #kattliv #katten #kattekos #kattene #katteliv #perser #perserkatt #persoligblogg #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerogideer #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer