Håpløst system!

Jeg pleier å sjekke coronasmittetabellen på VG hver dag for å se om det er noen endringer i min kommune. Det er ikke store greiene, men en til to, eller null hver dag i de siste ukene, fått en stigning nå de siste dagene. Ikke så høyt som Oslo, men høyt nok til å bli stressa for min del. Skulle vært null hele tiden!! Hvor kommer det fra liksom?! Hvorfor får man ikke vite det?!

Men så får man ikke vite hvem, hvor og når. Vet at lokalskolen har hatt smitte to ganger, men det har de tydligvis styr på for man hører ikke noe mer enn at det er smitte. Når det er smitte rett utenfor døra blir en jo stressa.

Men jo, jeg pleier å sjekke VG sine sider for min kommune som viser til min kommunes hjemmesider. Men der viser de tilbake til VG uten så mye mer info enn det som er der. Altså, skal ikke kommunesider være en side med informasjon?! De har jo ikke oppdatert en dritt om noe som helst av dette de siste månedene.. så for min del blir dette dårlig informasjon til hva jeg skal forholde meg til her jeg bor.

Selvfølgelig så får jeg med meg de nasjonale tiltakene, men det er de lokale jeg er ute etter, for vi er ennå ikke så ille ute som Oslo. Hvorfor kan de ikke bare informere om hvor i kommunen? Hadde vært så mye enklere for meg. Men så lenge jeg heller ikke hører noe så går det nok bra, hvis jeg for min del gjør så godt jeg kan med det jeg kan gjøre av smittevern, som munnbind, vaske hender, avstand og antibac. For min del er munnbind noe dritt da jeg har en dobbelthake som munnbindet ikke kan sitte fast på så jeg hele tiden må dra den ned fra øynene mine. Haka mi går ikke innover men nedover. Men jeg bruker det!

Jeg vet ikke om dette ga noe mening, men jeg syns det er håpløst.

Også det med at nett-aviser kommer med viktig info bak en betalingsmur. Skal det være nødvendig?! Får ikke journalister betalt uansett?! Også skal de ta mer betalt for folks usikkerhet med å ta ekstra for viktig info?! Pleier å si at den infoen jeg ikke kan lese gratis ikke angår meg. Hvorfor må jeg lete etter samme info som jeg kunne lest der og da?! Når likevel de sidene ikke gir samme info uansett?

Jeg er virkelig ikke laget for å leve i en pandemi! Virkelig ikke! Håper hele møkka forsvinner med årets fyrverkeri. Brent opp, poff, borte!

#håpløst #håpløs #system #håpløsttilfelle #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #ytringer #ytringerogtanker #covid19 #coronavirus

Liker

Kommentarer