Hadet, 2019. Velkommen 2020!

Det nye året, det nye tiåret ligger å presser seg på. Om noen få timer er det 2020, et helt nytt år, et helt nytt tiår. Jeg syns det er ganske så skummelt.

Skummelt fordi jeg vet ikke hva det vil bringe. Jeg vet ikke hva som vil skje. Alt er nytt og uvisst. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal tenke og tro. Jeg vil ikke si jeg skal starte ett nytt og bedre liv, men prøve å noen sunnere valg hvis jeg klarer. Jeg har lyst til det.

Men jeg håper det vil gå bra, håper på positive endringer på mange områder, har noen ønsker jeg vil oppfylle, ting jeg vil og må få gjort. Men jeg er redd. Og skeptisk. Og nysgjerrig.

Jeg gleder meg til å starte på en ny bullet journal, denne gangen fra Mina Jacobsen så jeg slipper å tegne selv. Jeg gikk lei på slutten, og om jeg går tilbake i 2021 med noe eget, eller om jeg tar en jeg bare kan fylle ut finner jeg ut av. Nå vil jeg prøve denne!

Jeg har også en målbok, kjøpt på Nille. Denne er veldig personlig, jeg må skrive om meg og mitt, hva jeg vil oppnå og innen når. Jeg har startet litt med noen mål jeg vil prøve og nå så får jeg se åssen det vil gå. Liker sånne bøker!

Redd, nervøs, nysgjerrig og spent!

Godt nyttår!

#nyttårsaften #godtnyttår #nyttår #2019 #godtnyttår2020 #2020

Liker

Kommentarer