Hadde en rar drøm igjen i natt

I natt drømte jeg noe som både var veldig rart, men også morsomt. Det som skjedde var at jeg hadde kommet inn på et teater hvor noen veldig høye menn øvde på en forestilling med Kaptein Sabeltann. Det var litt drama med damegjengen, en var visst gravid og var nervøs for de stuntene hennes rolle skulle gjøre, men hun ville samtidig holde graviditeten hemmelig litt til. Hun kjeftet og smalt før hun stormet ut.

Så begynte de andre å øve, det ble sang og dans og der hvor jeg sto samlet de seg fordi en skulle fanges i et hjørne og i det hjørne sto jeg. De begynte å presse på han og jeg fikk beskjed om å presse han fra min side så han ble most. Da hadde jeg blitt sett, men ikke jaget ut. Jeg syntes det var veldig spennende å oppleve. Under avskjedssangen kom en og takket meg for at jeg hadde vært der og sett på og de ønsket meg velkommen tilbake og jeg fikk billetter til meg og familien.

Jeg dro senere tilbake til der vi bodde og fortalte min mor alt sammen og hun gledet seg til vi skulle på forestillingen.

Hadde vært veldig artig om dette skjedde i virkeligheten også. Virker som alt det litt uvanlige gøye opplever jeg kun i søvne og i drømmeland.

Jeg har alltid hatt lyst til å se Kaptein Sabeltann teater i Kristiansand og dyreparken, men i en alder av 32 kan jeg si at det fortsatt er en drøm.

#drøm #drømmeland #drømmer #drømmeromnatten #kapteinsabeltann

Liker

Kommentarer