Gravsafari: Bøker

Anledning gravsafari hobbyen min har jeg bestilt meg en bok og lånt en annen på biblioteket. Den var utsolgt i den nettbutikken jeg sjekket. Den jeg kjøpte meg heter Gravskrifter og den jeg låner heter Nekrofil reisehåndbok. Jeg vet den siste hørtes syk ut, når min mor leste tittelen høyt opp på biblioteket når fler satt rundt ble det flaut nok.

Den jeg låner, Nekrofil reisehåndbok er skrevet sånn at det står om forskjellige kjente folk fra hele verden og hvor hvilestedene er å finne. Tenk å dra på gravsafari over hele verden da? Min drøm er å finne Roy Black og Judy Garlands grav. Drømmestedet for det nå er nok California i USA. Finne de fra Hollywoods eldste dager. Meget interessant. Men jeg må til Tyskland for graven til Roy Black. Boka har jeg levert tilbake til biblioteket, men jeg har notert opp navn som er interessante og finne.

Den andre boka, Gravskrifter handler om det du leser på en gravstein og hva det betyr personlig og samfunnsmessig. På 1800-tallet beskrev det kanskje mer tro, men nå mer privat, samfunn og politisk. Det blir interessant å lese denne boka. Da vil det kanskje også gi mer mening om det jeg leser på en gravstein.

#bøker #bok #hobby #hobbyblogger #hobbybloggare #hobbyer #grav #gravlund #kirkegård #gravsafari #bokhylla #lesebøker #nouwseptemberchallenge

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer