Gratulerer med dagen, Norge!

Gratulerer med dagen!

Da var nasjonaldagen her. Men jeg har ikke den samme følelsen jeg pleier å ha denne dagen. Føles ikke som vi har kommet så langt i mai engang, men ifølge datoen så er vi nok det likevel.

Vet ikke om jeg gidder å pynte meg idag, det for kaldt til det jeg vil gå i og hvis det må dekkes til med jakke. Sløyfe får jeg se på. Men flagget skal opp!

Dette blir en annerledes dag. Ingen korps og tog med flagg og bunader. Men jeg skal få til noe som er vanlig for min del denne dagen, nemlig en tur på Vår frelsers gravlund i Oslo og se på de gravene som har fått krans idag. Det er en tradisjon for meg. Jeg søker unna folk på denne dagen også, selv hvis situasjonen hadde vært normal. Så en hjemmedag blir det ikke. Jeg har meldt meg ut av det digitale arrangementet som skal skje idag, jeg vil ut og oppleve selv.

Men, en ting må jeg si! Hvem har bestemt at 17.mai skal være barnas dag? Hva er det for noe tull?! 17.mai er Norges grunnlovsdag! Norges nasjonaldag! NORGES!!! De barna går i tog og spiser masse is og pølser, leker, griner seg til en ballong og tar stor plass. Det er det de gjør denne dagen. Det er de voksne som arrangerer alt mulig. Greit at de har stor glede av den dagen, men det har vi voksne også. Vi uten unger kan også feire!

Jeg liker Norges nasjonaldag. Men folkemengden er jeg ikke så begeistret for så derfor kan det bli bra idag. Blogges! Og gratulerer med dagen!

#17mai #17mai2020 #nasjonaldagen #nasjonaldag #nasjonaldagen2020 #tanker #tankerpåensøndag #meninger #sterkemeninger #minemeninger

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Grattis Norge 🇳🇴
nouw.com/ingajohansson
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
🇳🇴🇳🇴🇳🇴
nouw.com/ingridmvsliv